Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο Μπατίστα βάζει 17.000.000 για υπερομάδα!!

Ο πλουσιότερος Βραζιλιάνος επιχειρηματίας, Άικ Μπατίστα (φωτό), το όνομα του οποίου φιγουράρει στη λίστα Forbes ανάμεσα στους πιο πλούσιους στον κόσμο αποφάσισε να ιδρύσει ομάδα με ονομασία RJX Maracanazinho, ομάδα με υπερπαίκτες! 

Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας, φίλος του βόλεϊ αποκάλυψε στις αρχές της εβδομάδας  την ίδρυση ομάδας βόλεϊ στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σαν πρώτη επένδυση για την ίδρυση του Συλλόγου θα δώσει 17.000.000Ευρώ!!!

Ο Άικ στόχο έχει να… δημιουργήσει ομάδα με μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου βόλεϊ ενώ με αυτά που... δίνει, θέλει τον Ντάντε (ο οποίος δήλωσε ότι ενδιαφέρεται),τον  Έντες, το Ροντριγκάο, τον Λόπες, τον Άλαν κ.α Μάλιστα, στη πάσα ήθελε τον Λόι Μπολ, ο οποίος με βάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του στον ιταλικό τύπο, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στόχος να γίνει ο πλουσιότερος του κόσμου!

Μάλιστα, ψάχνοντας περισσότερο για τον Άικ Μπατίστα στα… περιουσιακά, διαβάσαμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη όγδοη θέση αλλά η περιουσία του τον τελευταίο χρόνο έχει τριπλασιαστεί καθώς η χώρα έχει γίνει το αγαπημένο παιδί των επενδυτών και οι ανακαλύψεις κοιτασμάτων πετρελαίου και αερίου, όπου και έχει μεγάλο μερίδιο, προβλέπεται να εκτινάξουν τα πλούτη του ακόμα πιο ψηλά. Ο 53χρονος είναι ήδη ο πλουσιότερος άνθρωπος στη χώρα του αλλά σε συνέντευξή του δηλώνει ότι θέλει να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: