Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Νταλγκλίς: «Ποιος είναι ο ΛεΜπρόν;»

Πλήρη άγνοια για το βιογραφικό του νέου μικρομετόχου της Λίβερπουλ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων», Κένι Νταλγκλίς!

Οι Άγγλοι μπορεί να είναι ειδικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τα του ποδοσφαίρου, ωστόσο για ακόμη μία φορά επιβεβαιώθηκε ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για την «πορτοκαλί θεά»!

Στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι ο σούπερ σταρ του μπάσκετ κι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο αγόρασε μετοχές της Λίβερπουλ, ωστόσο η είδηση φαίνεται πως δεν εντυπωσίασε ούτε στο ελάχιστον τον Νταλγκλίς ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει τι εστί… Τζέιμς.

«Δεν θέλω να είμαι αγενής και ασεβής, αλλά δεν τον ξέρω. Προφανώς, κι εκείνος θα έλεγε το ίδιο για εμένα», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και πρόσθεσε αστειευόμενος: «Είναι κάτι που έκαναν οι ιδιοκτήτες, είναι θέμα μάρκετινγκ. Πάντως, δεν νομίζω να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Δευτέρας (σ.σ. Μάντσεστερ Σίτι), έτσι δεν είναι;».

«Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο θα είναι σπουδαίο. Οι ιδιοκτήτες είναι δύο καλοί άνθρωποι κι ενεργούν με γνώμονα το καλό του συλλόγου, άρα είναι μία επαγγελματική συμφωνία που έχει να κάνει με αυτούς και είμαι σίγουρος ότι έκαναν τη σωστή επιλογή», κατέληξε ο Νταλγκλίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: