Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

«Γιούβε» καλεί Αντεμπαγιόρ!!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι, έχουν κάνει πολλές ομάδες να… «ξερογλείφονται».

Μία από αυτές είναι και η Γιουβέντους η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στη διοίκηση των «πολιτών» για την απόκτηση του υψηλόσωμου επιθετικού από το Τόγκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού περιοδικού «Tuttosport», η Μάντσεστερ Σίτι δεν υπολογίζει τον Αντεμπαγιόρ και σκοπεύει να τον παραχωρήσει με μόνιμη μεταγραφή στην ομάδα η οποία θα ικανοποιήσει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Το μοναδικό πρόβλημα για τη Γιουβέντους είναι ότι έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην απόκτηση ενός και μόνο ξένου ποδοσφαιριστή ανά σεζόν και στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των «μπιανκονέρι» βρίσκεται εδώ και καιρό στην πρώτη θέση το όνομα του διεθνούς Βραζιλιάνου, Μισέλ Μπαστός, ο οποίος αγωνίζεται στη Λυών.

Καθοριστικό ρόλο, βέβαια, θα παίξει και η στάση που θα κρατήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, που εμφανίζεται άκρως ικανοποιημένη από την παρουσία του Αντεμπαγιόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: