Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Έχει ντέρμπι… τη Δευτέρα!!

Στο «Άνφιλντ» αναμετρώνται Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι τη Δευτέρα, στο σημαντικότερο ματς της 32ης αγωνιστικής ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ, ενώ η δεύτερη Άρσεναλ έχει «επικίνδυνη» αποστολή στην έδρα της Μπλάκπουλ.

Κανένα περιθώριο δεν θέλει να αφήσει στους διώκτες της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που υποδέχεται τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι», προέρχονται από τη σπουδαία νίκη τους κόντρα στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν βαθμούς. 

Σίγουρα το ματς της αγωνιστικής γίνεται στο Μερσεϊσάιντ, εκεί όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «reds», κυνηγούν την έξοδο τους στην Ευρώπη και σίγουρα θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Αντίθετα, οι «πολίτες», έχουν μείνει αρκετούς βαθμούς μακριά από την κορυφή και μία νέα «γκέλα» δεν θα ήταν ότι καλύτερο.    

Στην αφιλόξενη έδρα της Μπλάκπουλ δοκιμάζεται η Άρσεναλ την Κυριακή το μεσημέρι και είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ένα ματς λιγότερο από την ομάδα του Φέργκιουσον και έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να διεκδικήσουν τον φετινό της τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Τη Γουίγκαν φιλοξενεί η τέταρτη στο βαθμολογικό πίνακα Τσέλσι, που θέλει να ξεπεράσει την ήττα της από την Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, έχει μάλλον αφήσει την υπόθεση τίτλου και επικεντρώνεται στην κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 
 
Αναλυτικά όλα τα ματς της 32ης αγωνιστικής:  
 
Σάββατο 9/4/2011

Γουλβς-Έβερτον  (14.45)
Μπλάκμπερν-Μπέρμιγχαμ  (17.00)
Μπόλτον-Γουέστ Χαμ  (17.00)
Τσέλσι-Γουίγκαν  (17.00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ  (17.00)
Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρόμγουιτς  (17.00)
Τότεναμ-Στόουκ Σίτι  (17.00)

Κυριακή 10/4/2011

Μπλάκπουλ- Άρσεναλ  (15.30)
Άστον Βίλα-Νιούκαστλ  (18.00)

Δευτέρα 11/4/2011

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι  (22.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: