Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Τελευταία στιγμή για Κόκε!!

Ο Σέρχιο Κόκε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς ξεπέρασε την κρίση σκωληκοειδίτιδας που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και πλέον ο Σάκης Τσιώλης σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού τόσο για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, όσο και σε αυτή της 30ής, ωστόσο, η απόφαση θα παρθεί την ύστατη στιγμή. Ενώ σύμφωνα με τους ιατρούς, πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να απαλλαγεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», οι δεδομένοι απόντες είναι οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας, όπως και οι τιμωρημένοι Φατί, Καστίγιο. Σχετικά με την περίπτωση του Μπομπαντίγια, ο επιθετικός των «κίτρινων» φαίνεται να προλαβαίνει το εν λόγω ματς.

Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Ξάνθης, για χορήγηση 1.200 εισιτηρίων, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: