Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Primera Division ψηφίζει ο Γκουαρδιόλα!!

Την προτίμησή του στο ισπανικό πρωτάθλημα έναντι του Champions League εξέφρασε ανοιχτά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» πιστεύει ότι οι «μάχες» της Primera Division είναι πιο ελκυστικές από τις αντίστοιχες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι παρουσιάζουν μικρότερο ενδιαφέρον.

«Η Primera Division είναι η πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς. Το Champions League έχει γκλάμουρ, όμως για μένα, το πρωτάθλημα είναι καλύτερο και με εξιτάρει περισσότερο», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα στους δημοσιογράφους.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε και για το αυριανό παιχνίδι με την Αλμερία, υπογραμμίζοντας τη σημασία κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης από την ομάδα του.

«Δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, η Αλμερία θα τα δώσει όλα στο παιχνίδι. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τη νέα Αλμερία. Έχει νέο προπονητή, οπότε θα είναι πολύ επικίνδυνη. Έχω προαίσθημα ότι ίσως αφήσουμε κάποιους βαθμούς, όμως ελπίζω ότι δεν θα είναι αύριο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι», κατέληξε ο Γκουαρδιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: