Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Le Championnat: «Δοκιμασία» στο «Λουί Ντε» για Λιλ!!

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή της Λιλ σε αυτή την 30η αγωνιστική του Le Championnat καθώς ταξιδεύει στο «Λουί Ντε» για να αντιμετωπίσει την Μονακό.

Οι «λιλουά» που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με +4 από την 2η Μαρσέιγ, θα αντιμετωπίσουν τους Μονεγάσκους με στόχο φυσικά το «τρίποντο» που θα τους φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του πρωταθλήματος. Πάντως η Μονακό αναμένεται να αποτελέσει «σκληρό καρύδι» για την ομάδα του Γκαρσιά, καθώς βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις και «διψάει» για βαθμούς

Από την μεριά της η Μαρσέιγ κάνει μια από τις  τελευταίες προσπάθειες της για τον τίτλο, αφού φιλοξενεί στο «Βελοντρόμ» την Τουλούζ και θέλει νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν «γκέλα» της Λιλ. Η Ρεν από εκεί και πέρα μετά τις «γκέλες» των τελευταίων αγωνιστικών ψάχνει μόνο ένα θαύμα για να μπει και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου. Σε αυτή την αγωνιστική ταξιδεύει στην έδρα της Μπρεστ και το διπλό είναι επιτακτική ανάγκη προκειμένου να καταλάβει τουλάχιστον μια θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Τον ίδιο στόχο έχει και η Λιόν που φιλοξενεί στο «Ζερλάν» την Λανς η οποία κάνει προσπάθειες για αν αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στην Le Championnat 

Σάββατο 09-04

Οσέρ-Σεντ Ετιέν (20:00)
Μπορντό-Αρλ (20:00)
Καέν-Παρί Σεν Ζερμέν (20:00)
Λοριάν-Σοσό (20:00)
Μονακό-Λιλ (20:00)
Βαλενσιέν-Σοσό (20:00)
Μπρεστ-Ρεν (22:00)

Κυριακή 10-04

Μαρσέιγ-Τουλούζ (18:00)
Μονπελιέ-Νις (18:00)
Λιόν-Λανς (22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: