Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ζητείται… στόπερ!!

Έτοιμος να βάλει… αγγελία για να βρει τους δύο κεντρικούς αμυντικούς  ενόψει του αγώνα της Κυριακής εναντίον του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, είναι ο Μάκης Χάβος. Ο λόγος είναι ότι τέθηκε «νοκ άουτ»  και ο Στέλιος Μαλεζάς, αφού οι εξετάσεις που έγιναν στον Κατερινιώτη κεντρικό αμυντικό, έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό του προσαγωγό. 

Ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου μία εβδομάδα με δέκα ημέρες, όπως ανέφερε το ιατρικό επιτελείο. Εκτός αυτού, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Πάμπλο Κοντρέρας και τον επίσης τραυματία Μίρκο Σαβίνι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από τους παίκτες που έμειναν, μόνο ο Μίρο Σνάουτσνερ και ο Σωτήρης Μπαλάφας έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στη συγκεκριμένη θέση κι ένας εκ των δύο πρόκειται να αποτελέσει τον «παρτενέρ» του Μπρούνο Τσιρίλο, στο κέντρο της άμυνας.
 
Θέλει Ελ Ζαρ η Ελ Σαμπάμπ

Για την απόκτηση του Ελ Ζαρ ενδιαφέρεται η Ελ Σαμπάμπ, όπως υποστηρίζει η «Al-Mountakhab». Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ότι η διοίκηση της εν λόγω ομάδας ετοιμάζεται να καταθέσει δελεαστικότατη πρόταση στη Λίβερπουλ ώστε να αποκτήσει τον Μαροκινό παίκτη που βρίσκεται στον «δικάφαλο του βορρά» με τη μορφή δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: