Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΓουστΆΡΗ και η Λάσκαρη!

Σύμφωνα με το gazzetta.gr μια μεγάλη κυρία του Ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου η Ζωή Λάσκαρη θα βρεθεί την Κυριακή(10/4) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να δει τον Άρη της καρδιά της!
Ένα τεράστιο όνομα του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, πρόκειται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού Βόλου. Η πάντα λαμπερή Ζωή Λάσκαρη αναμένεται να στρέψει πάνω της ουκ ολίγα φλας, καθώς θα παρακολουθήσει τον αγώνα του αγαπημένου της Άρη.
Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, φόρεσε και τίμησε τη φανέλα του μπασκετικού Άρη και επ’ ευκαιρίας της παρουσίας της στη συμπρωτεύουσα αποφάσισε να παραστεί στον Κυριακάτικο αγώνα των «κίτρινων», παρέα με την κόρη της Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου.
Η Ζωή Λάσκαρη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σε συνομιλίες της με παρέα Αρειανών εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης… Σε λίγα λεπτά η επιθυμία της είχε υλοποιηθεί και έτσι την Κυριακή θα δει από κοντά τις προσπάθειες των Μπομπαντίγια, Νέτο και των άλλων παιδιών… Και μάλλον και του Σέρχιο Κόκε ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι.
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: