Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ντουντού: «Να ζήσω εδώ πολλά χρόνια»!!

Την  ευχή να μείνει πολλά χρόνια στην Ατλέτικο Μινείρο έκανε ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι του έλλειπε ο Βραζιλιάνικος σύλλογος.  Ο έμπειρος μέσος έφτασε στην χώρα του και αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις.  

Εν συνεχεία θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, καθώς ως το βράδυ θα έχει υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με τη Μινέιρο. 

«Μου λείπει η Μινέιρο, ελπίζω να ζήσω εδώ για πολλά χρόνια. Στόχος μου να βοηθήσω και να απολαύσω τις στιγμές μου στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Ντουντού Σεαρένσε.

Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων για την φιέστα

Από την Παρασκευή τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής του πρωταθλήματος. Όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, έχουν απομείνει ακόμη κάποια "μαγικά χαρτάκια".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 17/4/2011 και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της SUPER LEAGUE και στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής του Πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα μας, τα εισιτήρια θα διατεθούν ως εξής:

Από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17 και το Σάββατο 9/4, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (τηλεφωνικό κέντρο ).

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητάς. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP)»

Δεν υπάρχουν σχόλια: