Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Βίντεο εμπλέκει τον Μέσι σε «ρόζ» σκάνδαλο!!

Γνωστός για τον ηθικό χαρακτήρα του και την χαμηλών τόνων προσωπικότητά του ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με την εξωγηπεδική του ζωή, πόσο μάλλον με τις ερωτικές του περιπέτειες. Ποτέ, μέχρι τώρα…

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που -όπως υποστηρίζει η «εκρηκτική» Σαμπρίνα Ραβέλι-, πρώην σύντροφος του Νέρι Καρντόσο, εμφανίζει τον σταρ της Μπαρτσελόνα να την «παρενοχλεί» μέσω MSN!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η Ραβέλι αποκαλύπτει πως στην αρχή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Μέσι ήταν αυτός ο οποίος της μιλούσε μέσω διαδικτύου και ζήτησε από μια φίλη της να βιντεοσκοπήσει τα μηνύματα προκειμένου να έχει αποδείξεις για τα λεγόμενά της.

«Ο Μέσι δεν καταλαβαίνει από όχι. Η στάση του απέναντί μου αλλά και στο συμπαίκτη του (σ.σ με την εθνική U-20) ήταν ασεβής», δήλωσε η πανέμορφη Σαμπρίνα, ενώ πρόσθεσε πως στην κατοχή της έχει ακόμη πιο… πιπεράτο υλικό από τις συνομιλίες το οποίο, ωστόσο, δεν επιθυμεί να δώσει στη δημοσιότητα. Όχι ακόμη τουλάχιστον…

«Αν συνεχίζετε να έχετε αμφιβολίες, θα τα δείξω όλα, καθώς έχω σώσει στον υπολογιστή μου όλα όσα μου είπε και τις ημερομηνίες που έγιναν», πρόσθεσε η Ραβέλι, ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε όσους αμφιβάλουν τόσο για την αυθεντικότητα του βίντεο, όσο και για την ταυτότητα του άσου της Μπαρτσελόνα.

«Με σχολιάζετε αρνητικά και μου συμπεριφέρεστε σαν να το κατασκεύασα εγώ. Λέω την αλήθεια», δήλωσε η Ραβέλι σε μέσο της Αργεντινής.

Μεταξύ άλλων, η πρώην κοπέλα του Καρντόσο υποστήριξε πως η γνωριμία της με τον Μέσι έγινε πριν από τρία χρόνια, επισημαίνοντας ότι διεθνής Αργεντινός άσος δεν σταμάτησε να την φλερτάρει ακόμη κι όταν έγινε ζευγάρι με τον συμπαίκτη του, ενώ έγινε πιεστικότερος μετά το χωρισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: