Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Παλ... Τόρες!

Όταν αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ, οι οπαδοί της Τσέλσι έφτιαξαν συνθήματα για το καινούριο… Νο9! Κανένας δεν φανταζόταν ότι θα περνούσαν 9 ματς και ο Τόρες δεν θα είχε σκοράρει!
Κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ από ποτέ. Είχε δοκάρι, ενώ μία κεφαλιά που άγγιξε το τέλειο, την έβγαλε με τρομερή επέμβαση ο Φαν ντερ Σαρ, ο Αντσελότι τον κράτησε στο γήπεδο σε όλο το ματς, όμως είδε για ακόμα μία φορά τον El Nino να πηγαίνει στα αποδυτήρια χωρίς να δει το όνομά του γραμμένο στον φωτεινό πίνακα. Ήταν η ένατη φορά. Μάλιστα, μαζί με ένα ματς πριν φύγει από την Λίβερπουλ και δύο με την Εθνική, δεν έχει σκοράρει σε... μία ντουζίνα αγώνες!

Ο Ισπανός από το ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του στις 6 Φεβρουαρίου δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και μετά και τον εμφύλιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έφτασε τα 700 λεπτά χωρίς να πετύχει γκολ, κάτι το οποίο έκανε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ στις 22 Ιανουαρίου κόντρα στη Γουλβς. Σίγουρα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όταν έδινε 58 εκατ. ευρώ δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη με τη φόρμα του 27χρονου, ο οποίος έχει δει τον κεντρικό αμυντικό Νταβίντ Λουίζ, που επίσης αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, να σκοράρει δύο φορές και μάλιστα κόντρα σε Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι! Ακολουθεί η... μαύρη λίστα του El Nino.

Premier League, 6 Φεβρουαρίου
Τσέλσι-Λίβερπουλ 0-1 (έξω στο 66')

Premier League, 14 Φεβρουαρίου
Φούλαμ-Τσέλσι 0-0 (έξω στο 71')

Champions League, 22 Φεβρουαρίου
Κοπεγχάγη-Τσέλσι 0-2 (έξω στο 90')

Premier League, 1 Μαρτίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (90')

Premier League, 7 Μαρτίου
Μπλάκπουλ-Τσέλσι 1-3 (90')

Champions League, 16 Μαρτίου
Τσέλσι-Κοπεγχάγη 0-0 (μέσα στο 68')

Premier League, 20 Μαρτίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (έξω στο 70')

Premier League, 2 Απριλίου
Στόουκ-Τσέλσι 1-1 (μέσα στο 61')

Champions League, 6 Απριλίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (90')

Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: