Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Σε αναζήτηση επιθετικού ο ΠΑΟΚ!!

Ένα από τα μεταγραφικά θέματα στο οποίο δεν πρέπει να περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τις αποφάσεις για το θέμα του προπονητή είναι αυτό του επιθετικού, λόγω των πιθανότατων αποχωρήσεων των Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο.
Οι πολύ πιθανές αποχωρήσεις του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που αποκλείεται να μείνει εκτός αν συμφωνήσει σε μικρότερες αποδοχές και του Λούσιο Φιλομένο, που δεν έχει προσφέρει και θεωρείται απίθανό να παραμείνει, έχουν μετατρέψει σε νούμερο ένα μεταγραφική προτεραιότητα για τον Δικέφαλο, την απόκτηση ενός επιθετικού.
Παρόλο που τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα έχουν μπει στο «ψυγείο» ελέω των προεδρικών αποφάσεων για νέο προπονητή που θα αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας, το συγκεκριμένο θέμα το έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Παντελής Κωνσταντινίδης, καθώς οι αποχωρήσεις το έχουν καταστήσει ως επιτακτική ανάγκη.
Οι προτάσεις έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αρχίσει ήδη το ξεσκαρτάρισμα, ώστε να γίνουν οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους το συντομότερο δυνατό.
Όταν ξεκαθαρίσουν οι στόχοι τότε αναμένεται να αρχίσει τα ταξίδια ο Παντελής Κωνσταντινίδης για να έχει επαφές με τους υποψήφιους επιθετικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: