Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Φαβορί ο Μπέιλ!!

Η χρόνια που πραγματοποιεί ο Γκάρεθ Μπέιλ με την φανέλα της Τότεναμ μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως... εξωπραγματική και γι' αυτό οι «μνηστήρες» σχηματίζουν ουρά έξω από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ακόμα μια επιβεβαίωση ήρθε από τους συναδέλφους του στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Αγγλία και την Ουαλία (PFA), τον τοποθέτησε στην λίστα με τους υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν. Μάλιστα, οι Άγγλοι θεωρούν ότι ο Ουαλός μπακ-χαφ της Τότεναμ είναι το φαβορί.

Στην ίδια λίστα, μαζί με τον Γκάρεθ Μπέιλ, βρίσκονται οι Σαμίρ Νασρί (Άρσεναλ), Τσάρλι Άνταμ (Μπλάκπουλ), Κάρλος Τέβες (Μαν. Σίτι), Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ (Τότεναμ), Νεμάνια Βίντιτς (Μαν. Γιουνάιτεντ) και Σκότ Πάρκερ (Γουέστ Χαμ).

Παράλληλα, ο Μπέιλ βρίσκεται και στους υποψήφιους για το βραβείου του καλύτερου νεαρού ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με τους Σίμους Κόλεμαν (Έβερτον), Τζόε Χαρτ (Μαν. Σίτι), Χαβιέ «Τσικαρίτο» Ερνάντεζ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Νάνι (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σαμίρ Νασρί (Άρσεναλ) και Τζακ Γουίλσιρ (Άρσεναλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: