Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

«Βλέπει» τελικό ο Κοεντράο!!

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του έχει όλα τα φόντα για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο αμυντικός της Μπενφίκα, Φάμπιο Κοεντράο.

Η χτεσινή επιβλητική νίκη των «αετών» με 4-1 επί της Αϊντχόφεν ήταν μία τονωτική ένεση στο ηθικό των Πορτογάλων, οι οποίοι στα όνειρά τους βλέπουν το Δουβλίνο να… πλησιάζει.

«Ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την ημιτελική φάση. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Έπρεπε να επανέλθουμε με τέτοιο τρόπο μετά την ήττα από την Πόρτο την προηγούμενη Κυριακή, επειδή το να έχεις περισσότερους από 60 χιλιάδες οπαδούς στο γήπεδό σου μετά από άσχημο αποτέλεσμα, είναι κάτι απίστευτο!», δήλωσε ο Κοεντράο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, αποθεώνοντας τους οπαδούς της Μπενφίκα.

«Το γεγονός ότι νικήσαμε με 4-1 στο τέλος ήταν πολύ σημαντικό γιατί, όταν ήμασταν μπροστά με 3-0 και οι αντίπαλοί μας σκόραραν, θα μπορούσαμε να είχαμε περιπλέξει τα πράγματα για εμάς. Οι νίκες σαν και αυτή είναι ένας τρόπος για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Είναι μαζί μας στις καλές και στις κακές στιγμές», τόνισε ο Πορτογάλος αμυντικός των «αετών».

Ερωτηθείς αν η Μπενφίκα μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό, ο Κοεντράο δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος, μολονότι παραδέχεται ότι ο δρόμος μέχρι το Δουβλίνο είναι μακρύς.

«Πιστεύω ότι η Μπενφίκα μπορεί να φτάσει στον τελικό. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό, όμως πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα τη φορά. Όπως λένε και οι συμπαίκτες μου, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ακόμη τον τελικό. Είμαστε στην προημιτελική φάση και έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για τα ημιτελικά», κατέληξε ο Κοεντράο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: