Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κάστιγιο, αποστολή... ελευθερίας στην Ουκρανία

Όταν πριν λίγα χρόνια έπαιρνε για πρώτη φορά το αεροπλάνο για την Ουκρανία με τελικό προορισμό το Ντόνετσκ, σίγουρα είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του. «Δόξα, χρήματα, αγωνιστική άνοδο με στόχο την πόρτα μιας μεγάλης ομάδας της Ευρώπης, μέσω της παρουσίας του στη Σαχτάρ». Οι Ουκρανοί... χρύσωναν τον ίδιο και τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος τότε άσος είπε το «ναι» στη μυθική πρόταση των Ουκρανών και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με αποδοχές 12 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά, από τα οποία τα μισά τα πήρε προκαταβολή!

Από τότε κύλησε πολύ νερό στα αυλάκι... Ο Νέρι Καστίγιο δεν βρήκε τον ποδοσφαιρικό δρόμο του, περιπλανήθηκε μέχρι που έφτασε η «ευκαιρία» του Άρη. Στο Χαριλάου, ο 26χρονος σήμερα ποδοσφαιριστής βρήκε τα... πατήματά του και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά. Έχει «χημεία» με τον Άρη και τον προπονητή του, τον Σάκη Τσιώλη.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, ο Καστίγιο μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ουκρανία, προκειμένου να αναζητήσει την ελευθερία του από την Σαχτάρ, να βάλει ένα τέλος στην κατά τ’ άλλα χρυσοφόρα περιπέτειά του και να γυρίσει σελίδα.

Την Πέμπτη, έχοντας στο πλευρό του, τον αδελφό και μάνατζέρ του Άλεξ Καστίγιο θα έχει καθοριστικό ραντεβού με τη διοίκηση της Ουκρανικής ομάδας. Ο ίδιος έχει εκφράσει δημόσια τη θέλησή του να συνεχίσει στον Άρη. Πρώτη προτεραιότητα το χαρακτήρισε.

Το έχει πει, άλλωστε, σε όλες τις...γλώσσες.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: