Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Δε νομίζω, Τάκη...!!

"Στιγμιαίο λάθος" χαρακτήρισε ο Γιάννης Τάκης το πλαστό έγγραφο του Ηρακλή, αλλά τον εκθέτει το ...DNA της ενημερότητας. Η επιτροπή δεν αποφάσισε "λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης"!
Δε νομίζω, Τάκη...
Την ευθύνη για την... ταλαιπωρία του Ηρακλή με την πλαστή φορολογική ενημερότητα και τον υποβιβασμό του στην Φούτμπολ Λιγκ, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, ανέλαβε ο Γιάννης Τάκης κατά την εκδίκαση της έφεσης του «Γηραιού» στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης, διαβάστηκε από τους δικηγόρους του Ηρακλή το υπόμνημα που έστειλε σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και σύμφωνα με το οποίο αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί.

«Δεν γίνεται για τυχόν λάθη και παραλείψεις ενός ανθρώπου να την πληρώνει ένας σύλλογος. Μια όποια στιγμιαία λανθασμένη επιλογή μου, δεν μπορεί να αποτελέσει λόγο αφανισμού της ομάδας», αναφέρει -μεταξύ άλλων ο Τάκης στο υπόμνημα, το οποίο σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς αναμένεται να βοηθήσει τον «Γηραιό» στην προσπάθεια που δίνει για την δικαίωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος πάντως κινήθηκε και η υπερασπιστική γραμμή του Ηρακλή, που υποστήριξε ότι πρέπει να παραγραφεί το αδίκημα, πως ήταν μεμονωμέμο και πως έγινε μία φορά τον περασμένο Ιανουάριο και όχι κατ' εξακολούθηση. Επίσης ζήτησε, αν τιμωρηθεί ο Ηρακλής να τιμωρηθεί με το άρθρο 20 που αφορά την πλαστογραφία και έχει ποινές μόνο για τα φυσικά πρόσωπα.

Υπέρ του Ηρακλή τάχθηκαν και τρεις ομάδες από την Φούτμπολ Λιγκ, Πανθρακικός, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός, που θέλουν τώρα την παραμονή του «Γηραιού», για να μην μείνει ο Αστέρας Τρίπολης στην κατηγορία και να τον… ρίξουν βέβαια μετά λόγω της αδειοδότησης.
Η απόφαση αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας, καθώς ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κ. Λεοντής, έδωσε προθεσμία στις ομάδες να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου. Αυτό έγινε λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης την οποία θέλει να μελετήσει με μεγαλύτερη προσοχή...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: