Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Εκδικάζεται η έφεση του Ηρακλή

Για σημερα (16:00) είναι προγραμματισμένη στα γραφεία της ΕΠΟ, η εκδίκαση της έφεσης του Ηρακλή κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα για απευθείας υποβιβασμό του "Γηραιού" η οποία θα καθορίσει και το μέλλον του Αστέρα Τρίπολης.
Υπενθυμίζεται ότι στο Πρωτοβάθμιο Όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας, οι "κυανόλευκοι" δια της κατάληψης της τελευταίας θέσης στον οριστικό βαθμολογικό πίνακα, υποβιβάστηκαν.

Μάλιστα η απόφαση δημιούργησε νέα δεδομένα καθώς την ίδια στιγμή, ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με αυτήν παρέμεινε τελικά στην μεγάλη κατηγορία.
Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης ευελπιστεί σε ανατροπή της απόφασης ενώ σκοπεύει να προσβάλει και την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Η απόφαση αναμένεται με μεγάλη αγωνία και στο στρατόπεδο του Αστέρα Τρίπολης μέσω της καταγγελίας του οποίου εκδικάστηκε η υπόθεση για την ασφαλιστική ενημερότητα του Ηρακλή και σε πρώτο βαθμό έφερε ξανά τους Αρκάδες στην Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: