Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η Τζέσικα βρήκε τον… σοφέρ της!

Ο Λουτσιάνο Μπερνάρντι μπορεί να μην κατάφερε κάτι σπουδαίο στην καριέρα του ως οδηγός αγώνων ράλι, ωστόσο μόλις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο. Την… καυτή Τζέσικα Τσίριο.

Η Τζέσικα βρήκε τον… σοφέρ της! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σύμφωνα με τα μέσα της Αργεντινής και της Ρουμανίας, οι δύο τους κάνουν… αρκετή παρέα το τελευταίο διάστημα και όπως φαίνεται αποτελούν το νέο ειδύλλιο της σόουμπιζ. «Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είναι γλυκιά και πολύ καλό άτομο. Το μόνο που περιπλέκει την κατάσταση είναι το γεγονός πως εγώ μένω στην Κόρδοβα και αυτή στο Μπουένος Άιρε. Δεν πρόκειται να τρέξω ξανά. Είχα πολλά προβλήματα με την εξεύρεση χορηγών αλλά και κάποια τεχνικά».εκμυστηρεύθηκε ο πιλότος, που μετά την αποχώρησή του από τους αγώνες αποφάσισε να αφοσιωθεί στην μεταφορική του εταιρεία και την Τζέσικα.

Η Τσίριο κατάγεται από την Αργεντινή, γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1982 στο Μπουένος Άιρες και έχει κάνει μία σπουδαία καριέρα ως μοντέλο. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις στην ιταλική τηλεόραση, αλλά και σε σόου της Αργεντινής. Για τους πιο… ψαγμένους, η Τζέσικα έχει αναλογίες 90-60-92 και ύψος 1.77, ενώ μέχρι πρόσφατα διατηρούσε δεσμό με τον Εζεκίελ Λαβέτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: