Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Προειδοποίηση της UEFA για τα εισιτήρια!!

Παραμονές τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και κάποιοι ετοιμάζονται να κάνουν χρυσές δουλειές. Η εμπειρία ετών, όμως, που έχει αποκτήσει η UEFA την καθιστά έτοιμη να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα κι έτσι σήμερα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί την ορθή διαδικασία στους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον τελικό Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Οι μόνοι εξουσιοδοτημένοι πωλητές εισιτηρίων είναι η UEFA και οι δύο φιναλίστ με τους επίσημους πράκτορές τους (λεπτομέρειες παρέχονται από τον κάθε σύλλογο). Επίσημα πακέτα φιλοξενίας διατίθενται μόνο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην αγοράσετε εισιτήρια ή πακέτα φιλοξενίας από μη εξουσιοδοτημένους παρόχους. Τα εισιτήρια αυτά είναι άκυρα και θα υπάρξει έλεγχος έξω από το Γουέμπλεϊ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Ακόμα κι έτσι, όμως, σε μια τιτανομαχία σαν κι αυτή του Σαββάτου, θα είναι απίθανο να εξαφανιστεί η μαύρη αγορά, ωστόσο η UEFA αποσκοπεί στον περιορισμό του φαινομένου στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: