Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«Αν είναι δυνατόν…»!

Αγανακτισμένος από τη (μια ακόμη) αναβολή στη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη παρουσιάστηκε ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος.
«Αν είναι δυνατόν…»!
«Αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που δεν είναι καν πολιτικό ή θεσμικό πρόσωπο να μη δικάζεται για τα αδικήματά του εδώ και 11 χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά στον «NOVAΣπορ FM» o Oικονομόπουλος.
Αναλυτικά:
«Σε μια χώρα που ούτε ένας ληστής δημοσίου χρήματος από αυτούς που έφεραν την Ελλάδα ως εδώ δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα φυλακή, όταν κάθε λογής Χριστοφοράκοι και Καραβέλες πίνουν ακόμα στην υγειά των κορόιδων, σε μια χώρα που Τσουκάτος, Μαντέλης, και κάθε λογής υποβρυχιάκηδες εθνικοί προμηθευτές και οι όμοιοί τους μέσα κι έξω από την Βουλή την βγάζουν διαρκώς καθαρή, στην χώρα του πολιτικού κουκουλώματος, η αρνησιδικία των κάθε λογής “Ψωμιάδηδων” δείχνει την ευθύνη KAI της δικαιοσύνης για την κατάντια της χώρας».
Μιλάμε για συμπεριφορές που επαναλαμβάνονται μέχρι σήμερα και σε άλλη ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. Στην ΠΑΕ Καβάλα διαβάζω πληρωμές με σακούλες σκουπιδιών. Εκεί διαβάζω ότι η λογίστρια που κατηγορείται στην υπόθεση τη δική μας δραστηριοποιείται ξανά. Εκεί ακούω για συμβόλαια-μούφες.
Από το 1821 μέχρι σήμερα δεν καταφέραμε να φτιάξουμε κράτος. Είναι σημαντικό να υπάρχει ασφάλεια και δικαιοσύνη. Τον Στρος Καν τον έριξαν σε ένα κελί από τη μαρτυρία ενός και μόνο ανθρώπου. Όσο εξοργιστικό είναι αυτό, άλλο τόσο είναι και αυτό που συμβαίνει στη δική μας περίπτωση. Αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που δεν είναι καν πολιτικό ή θεσμικό πρόσωπο να μη δικάζεται για τα αδικήματά του εδώ και 11 χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: