Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κουνάει σεντόνι και μαντήλι ο Σισέ;

Ο Παναθηναϊκός της περιόδου 2011-2012 ίσως να μην έχει ποσοτικά μεγάλες διαφοροποιήσεις με τον τωρινό, σίγουρα όμως θα έχει ποιοτικά. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Τετάρτη το βράδυ την ΑΕΚ με σκοπό να πάρουν τη νίκη και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά αρκετοί παίκτες θα αναζητήσουν καλύτερη τύχη.

Αν δεν τη βρουν, θα παραμείνουν στην Παιανία. Ανάμεσα τους σίγουρα βρίσκεται και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος θέλει να βοηθήσει την ομάδα να τερματίσει πρώτη στα πλέι-οφ και μετά να αποχαιρετήσει. Επίσημες προτάσεις δεν υπάρχουν, αλλά έχουν γίνει κρούσεις από αρκετούς συλλόγους του εξωτερικού και λογικά μέσα στο προσεχές 20ημερο θα έχουμε εξελίξεις με το θέμα του Γάλλου άσου.

Ο Σισέ αγαπάει τον Παναθηναϊκό και απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα. Τον έχουν κουράσει κάποια πράγματα και αναμφίβολα επιθυμεί να αγωνιστεί σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ειδικότερα στο αγγλικό, καθώς στο νησί είναι η μόνιμη κατοικία του και εκεί θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του. Στο μυαλό του δεν είμαστε, όμως αυτή τη στιγμή φαίνεται να προτιμάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την μεταγραφή του. Γεγονός πους δεν στεναχωρεί ιδιαίτερα τους διοικούντες, δεδομένου πως θα βάλουν αρκετά χρήματα στα ταμεία τους με πώληση του μεγαλύτερου αστέρα τους.

Ίσως λοιπόν το ντέρμπι με την ΑΕΚ να είναι το τελευταίο για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ σίγουρα θα είναι για τον Ζιλμπέρτο. Επίσης υπό μεταγραφή παραμένουν και οι Τζόρβας, Λέτο και ίσως ένας-δυο ακόμη παίκτες. Παρελθόν θα αποτελέσουν είτε έτσι, είτε αλλιώς οι Μπουμσόνγκ, Γκοβού, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία και Σεϊταρίδης.

Τα δύο πλάνα για την ενδεκάδα

Η ίωση του Σπυρόπουλου και ο υψηλός πυρετός υποχρεώνουν τον Φερέιρα να έχει εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό του. Θα περιμένει τον 26χρονο μπακ ως το μεσημέρι και μετά αναλόγως θα πράξει. Στην προπόνηση δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα, ούτε έκανε οικογενειακό διπλό. Πάντως δεν έχει πολλά μυστικά η ενδεκάδα που θα παρατάξει την Τετάρτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Κατσουράνης επιστρέφει από την τιμωρία του και φυσικά ξεκινάει στο παιχνίδι, ενώ μόνο αν δεν αγωνιστεί ο Σπυρόπουλος θα έχουμε αναδιάταξη στην αμυντική γραμμή. Με πιθανή μετατόπιση του Βύντρα αριστερά και είσοδο του Μαρίνου στην ενδεκάδα σε ρόλο δεξιού μπακ.

Σενάριο 1ο και πιο πιθανό: Παίζει ο Σπυρόπουλος. Ενδεκάδα σε διάταξη 4-2-3-1: Τζόρβας-Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος- Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης- Λουίς Γκαρσία, Νίνης, Λέτο- Σισέ.

Σενάριο 2ο: Δεν παίζει ο Σπυρόπουλος. Ενδεκάδα σε διάταξη 4-2-3-1: Τζόρβας-Μαρίνος, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα (ως αριστερό μπακ)- Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης- Λουίς Γκαρσία, Νίνης, Λέτο-Σισέ.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: