Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Στην ΠΑΕ και ο Γρόλλιος: «Χρέος μας το συμφέρον του ενιαίου Άρη»

«Κλείδωσε» η συμμετοχή του Χρήστου Γρόλλιου στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ως εκπροσώπου του ΑΣ. Στην γενική συνέλευση των μετόχων της κίτρινης ΠΑΕ που θα γίνει την Πέμπτη (12.30μ.μ.), η Λέσχη Φίλων Άρη ως μεγαλομέτοχος (κατέχει περίπου το 60% των μετοχών) θα επικυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών, δίνοντας το... χρίσμα στη διοίκηση Αθανασιάδη και στον συνδυασμό «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Με την Λέσχη, αναμένεται να συνταχθεί και τυπικά ο ερασιτέχνης Άρης, ο οποίος εδώ και περίπου 15 ημέρες έχει πάρει την απόφαση να ορίσει εκπρόσωπό του στην νέα διοίκηση τον Χρήστο Γρόλλιο, αντί του προέδρου του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο Γρόλλιος ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της πρόσφατης έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λέσχης μίλησε στο «The Player» τονίζοντας ότι: «Είμαστε πάντοτε κοντά και μέσα στον Άρη. Ο σύλλογος είναι ενιαίος και με βάση αυτή τη φιλοσοφία θα συνταχθεί και ο ερασιτέχνης βοηθώντας και στηρίζοντας την προσπάθεια της νέας διοίκησης. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να υπηρετήσω όσο το δυνατόν καλύτερα τα συμφέροντα του ενιαίου Άρη. Είναι χρέος μας».

Από κει και πέρα, αύριο Πέμπτη και μετά την εντολή που θα πάρει η νέα διοίκηση από τις εκλογές της ΠΑΕ θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Όσον αφορά τη θέση του προέδρου και αυτή έχει ήδη... «κλειδώσει» στον Θανάση Αθανασιάδη. Ο Αντώνη Ζαμπέτας θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη διευθύνοντα συμβούλου. Οι δυο τους θα είναι οι άνθρωποι που θα έχουν και το δικαίωμα υπογραφής.

Το πόστο του α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ εκτός απροόπτου αναλαμβάνει ο Ηλίας Πόππης, ενώ με το νομικό τμήμα θα ασχοληθεί εξ ολοκλήρου ο Δημήτρης Σαρρής. Την ευθύνη του εμπορικού τμήματος θα αναλάβει και πάλι ο Αγαπητός Βαλογιώργης σε συνεργασία με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργος Ελευθερούδη.

Οι Τάσος Ορφανίδης και Ντίμης Παπαϊωάννου θα αναλάβουν καθήκοντα κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ως μέλη της διοίκησης θα συνεχίσουν οι Στράτος Ευγενίου και Θέμης Μπεκιάρης.

Τέλος, η εκπροσώπηση της ΠΑΕ Άρης στη Σουπερ Λίγκα θα γίνεται από τον πρόεδρο, Θανάση Αθανασιάδη σε συνεργασία με την τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Κόντη.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: