Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αποθέωση για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο 5-1

Αποθέωση για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο 5-1 με  τον Ολυμπιακού Βόλου. Σάλπι (2), Βιεϊρίνια (MVP σεζόν), Αρίας, Μούσλι (στο αντίο του) τα γκολ. Στον 3ο προκριματικό γύρο της Europa League ο ΠΑΟΚ, στον 2ο ο Ολυμπιακός Βόλου που πανηγυρίζει παρά την 5άρα.

5-1: Χωρίς αντίπαλο, χωρίς αντίκρισμα κι όμως γιορτή!
Όταν μια αδιάφορη ομάδα (για να έμενε ο Βόλος εκτός Ευρώπης έπρεπε να βγει 1η η ΑΕΚ στα πλέι οφ), τρώει γκολ στο… 12ο δευτερόλεπτο και στο 12ο λεπτό, τότε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Ο Βιεϊρίνια πάντως απέδειξε το γιατί ψηφίστηκε ο MVP του ΠΑΟΚ φέτος. Από τα πόδια του Πορτογάλου ξεκίνησε το 1-0 του Σαλπιγγίδη, ενώ στο 12` με ένα καταπληκτικό σουτ από τα 30μ. έκανε το 2-0 κι όλοι πλέον σκέφτονταν το ΟΑΚΑ.
Στα αξιοσημείωτα οι δύο (!) αναγκαστικές αλλαγές των γηπεδούχων στο πρώτο 30λεπτο. Ο Μπαλάφας τραυματίστηκε στο 20` και μπήκε ο Σαβίνι, ενώ στο 30` ένιωσε ενοχλήσεις ο Χαλκιάς και μπήκε ο Κρέσιτς.
Το 3-0 έγινε από τον Αρίας στο 39` από το γύρισμα του Σνάουτσνερ, με τον Κολομβιανό να κάνει σεφτέ, ενώ στο 51` πάλι ο «Σάλπι» έκανε το 4-0.
Ο Χάβος έβαλε τον Μουσλίμοβιτς για να τον αποθεώσει η Τούμπα στην τελευταία του εμφάνιση και ο Βόσνιος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 5-0 στο 67`. «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ», έγραφε μπροστά η φανέλα του «Μούσλι».
Το ότι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 στο ΟΑΚΑ εκείνη τη στιγμή, «καθαρίζοντας» την υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ δεν χάλασε τη γιορτή στην Τούμπα από τους 18.000 ΠΑΟΚτσήδες, αν και δεν έλειψαν τα συνθήματα κατά της Αθήνας και της Βουλής.
Ο Σαβίνι έκανε πέναλτι στον Σολάκη στο 82` και αποβλήθηκε, ενώ ο Μαρτίν έκανε το τελικό 5-1. Ο Βόλος τελειωσε και αυτός με 10 λόγω αποβολής του Σολάκη Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς(30' Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Μπαλάφας(19' Σαβίνι), Λίνο, Βιτόλο, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.
Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ρόκκας, Ζαραδούκας(46' Ακόστα), Γκότοβος, Αλβάρεζ(62 Ζέρης), Νέμεθ(40' Σέλεζι), Μπρέσκα, Μόνχε, Σολάκης, Μαρτίν.
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)Πηγη sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: