Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ραντεβού μέσω Facebook για διαδηλώσεις!

Πρόσκληση για την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας την Τετάρτη (6 μ.μ.), ταυτόχρονα στο Σύνταγμα, στο Λευκό Πύργο και στην Πάτρα, απευθύνουν ομάδες πολιτών μέσω του Facebook, στα πρότυπα της πλατείας Ταχρίρ και της Μαδρίτης.

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις κόντρα στις αποκρατικοποιήσεις. 24ωρη προειδοποιητική απεργία σήμερα στον ΟΠΑΠ. Πανελλαδικό συλλαλητήριο προγραμματίζει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στις 6 το απόγευμα στην Χαλκοκονδύλη. Απεργιακές κινητοποιήσεις εν όψει στον ΟΤΕ.

Στον προαύλιο χώρο διανυκτέρευσαν δεκάδες εργαζόμενοι στον ΟΛΠ. Τροπολογία που προβλέπει τη συγχώνευση των λιμανιών της Ελευσίνας, Λαυρίου και Ραφήνας με τον Πειραιά, κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

Ψάχνει συναίνεση
Ανοικτός σε μια σειρά από προτάσεις της ΝΔ για την οικονομία, δήλωσε ο πρωθυπουργός στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ.
«Αγκάθι» για τη συναίνεση Παπανδρέου – Σαμαρά παραμένει το θέμα της φορολογίας. «Βρισκόμαστε και πάλι σε κρίσιμο σταυροδρόμι», είπε από το βήμα του συνεδρίου ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Επιστροφή; Απόδειξη!
Να προσκομίσουν για έλεγχο τις αποδείξεις ζητά η Εφορία από χιλιάδες φορολογούμενους που βάσει τη μέχρι τώρα εκκαθάριση δικαιούνται επιστροφή φόρου. Εάν δεν προσέλθουν εντός 10 ημερών, θα χάσουν τα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: