Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Με το αυτί στο ΟΑΚΑ-Έρχεται το Ανόβερο για Σαλπιγγίδη

Με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό Βόλου , θέλοντας παράλληλα μη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, η οποία εν τέλει μπορεί και να το αφήσει εκτός Champions League, λόγω έφεσης. Με πολλές απουσίες παρατάσσονται οι Θεσσαλονικείς. Πρόταση για Σαλπιγγίδη ετοιμάζει το Ανόβερο.

Ένα δώρο από την ΑΕΚ θα περιμένει ο ΠΑΟΚ, για να μπορέσει να πάρει αυτός την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υπολείπεται ενός βαθμού του Παναθηναϊκού και μόνο σε περίπτωση που κερδίσει ο ίδιος και χάσουν οι «πράσινοι» περνάει πρώτος. Βέβαια, με την ένσταση της ΑΕΚ να εκκρεμεί, για την αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ίσως οι ευχές του γυρίσουν σε κατάρες. Αν δικαιωθεί η «Ένωση» θα τερματίσει αυτή πρώτη, είτε νικήσει στο αθηναϊκό ντέρμπι, είτε έρθει ισόπαλη, αφού σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ είναι καλύτερη στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Μάκης Χάβος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς και Σαβίνι. Στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός, τερματοφύλακας θα είναι ο Χαλκιάς, ακραίοι μπακ οι Λίνο, Σνάουτσνερ, στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Μαλεζάς, Μπαλάφας, μπροστά τους στα χαφ θα βρεθεί το δίδυμο Βιτόλο, Αρίας, σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Φωτάκης, στα άκρα οι Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και κορυφή ο Αθανασιάδης.

Έρχεται το Ανόβερο για Σαλπιγγίδη

Πρόταση για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη φαίνεται να είναι έτοιμο να καταθέσει το Ανόβερο. Οι Γερμανοί παρακολουθούν αρκετό καιρόν τον Έλληνα επιθετικό, του οποίου η απάντηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Γιορκ Σμάτκε, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Θεσσαλονικείς και αναμένεται να προσφέρει 1.5 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή του, ωστόσο ο διεθνής φορ, ο οποίος επέστρεψε πέρσι στον «Δικέφαλο του Βορρά», απορρίπτοντας προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, δεν είναι βέβαια ότι θα την αποδεχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: