Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ένσταση με ακαδημαϊκή βοήθεια!!!

Με τρεις δικηγόρους εκ των οποίων ο ένας είναι λέκτορας στην Νομική Σχολή και σύμβουλος του Υπουργείο Δικαιοσύνης θα υποστηρίξει η ΠΑΕ ΑΕΚ αύριο τις θέσεις της για να δικαιωθεί στην ένσταση.
Ένσταση με ακαδημαϊκή βοήθεια!
Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στην δικαίωση τους αναφορικά με την ένσταση που κατέθεσαν χθες για το κύρος του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – ΑΕΚ και την παρουσία του τιμωρημένου Αχιλλέα Μπέου σε χώρους που δεν του επιτρεπόταν. Η ΠΑΕ θα πάει αύριο στην εκδίκαση της ένστασης στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα με τρεις δικηγόρους να την υπερασπιστούν. Τον Χάρη Γρηγορίου, τον Γιώργο Παναγόπουλο και τον Γιάννη Ανδρουλάκη. Ο τελευταίος μάλιστα είναι λέκτορας του ποινικού δικαίου στην Νομική Σχολή και σύμβουλος του Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να διαφυλαχθεί η διαδικασία αύριο στην Σούπερ Λίγκα, ενώ οι άνθρωποι της πιστεύουν ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση εκτός της δικαίωσης της ΑΕΚ θα αποτελεί διακωμώδηση της Πειθαρχική Επιτροπής και αυτό διότι δεν θα τηρούνται οι νόμοι και οι κανονισμοί από τον οποιονδήποτε.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: