Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Τελείωσαν τα καλαμπούρια της ΕΠΟ»

Την επέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενώ για ακόμη μία φορά τόνισε πως είναι απαραίτητο να ανοίξουν οι φάκελοι αδειοδοτήσεων όλων των ομάδων.
«Τελείωσαν τα καλαμπούρια της ΕΠΟ»
«Με έκπληξη ενημερώθηκα χθες για το θέμα της εξέτασης του φακέλου του ΟΦΗ από μια ιδιωτική εταιρία χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση στον ΟΦΗ από κανέναν. Ήταν κάτι απαράδεκτο. Παραβιάζει την αρχή της ισονομίας με κάτι τέτοιες ενέργειες η ΕΠΟ. Ενημερωθήκαμε κι εμείς έκπληκτοι για τα χθεσινά δρώμενα από έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, γνωστό για την αντιπάθειά του στον ΟΦΗ, και αυτό είναι πρόκληση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Έπρεπε να επέμβει ο εισαγγελέας. Καλώ την Πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν έχουν δει ακόμα την οργή των Ηρακλειωτών. Τελείωσαν τα καλαμπούρια της ΕΠΟ. Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια αν τηρηθούν οι νόμοι και πρέπει να ακουστεί επιτέλους η πλευρά του ΟΦΗ. Να σταματήσουν να μας πολεμούν και να δρουν ερήμην μας. Η επιτροπή ήταν παράνομη. Είναι ντροπή. Δεν θα μείνουμε απαθείς. Θα αποκατασταθεί η αδικία. Γιατί δεν ανοίγουν όλοι οι φάκελοι των ομάδων άραγε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: