Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Λεό» τεχνικός διευθυντής στην Παρί, Αντσελότι προπονητής!

«Ξηλώνεται» …ξαναχτίζεται από την αρχή η Παρί Σεν Ζερμέν! Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Equipe», οι αλλαγές στην ομάδα του Παρισιού θα είναι ριζικές και θα αλλάξουν από διοικητικό επίπεδο…

Συγκεκριμένα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πλέον ότι ο Λεονάρντο θα είναι ο νέος αθλητικός και γενικός διευθυντής των Παριζιάνων. Ο Βραζιλιάνος θα αφήσει την Ίντερ και θα μετακομίσει στην Γαλλία προκειμένου να αναλάβει το …κουμάντο της Παρί.

Όσο για τον Αντουάν Κομπουαρέ ; Εκείνος αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από το «Παρκ Ντε Πρενς» και να αναλάβει τον σύλλογο ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος με την σειρά του έχει αφήσει την Τσέλσι.

Μάλιστα, ο Ιταλός  διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Λεονάρντο, από την εποχή που εργάζονταν μαζί στη Μίλαν (2001-2009).

Ποιος θα είναι ο τρίτος της παρέας που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον σύλλογο του Παρισιού. Ο Κακά, ο οποίος αποτελεί το αγαπημένο παιδί τόσο του «Λεό» όσο και του «Καρλίτο». Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ήδη ο Λεονάρντο έχει ξεκινήσει το ψιστήρι στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να αφήσει την Ρεάλ για χάρη της Παρί…The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: