Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πόλεμος μεταξύ Μπάρτσα-Ρεάλ!!

Σκληρή γλώσσα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενώ από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Έφτασε σε σημείο εξευτελισμού», δήλωσε.
Πόλεμος μεταξύ Μπάρτσα-Ρεάλ
«Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης περάσει ξανά τα όρια της αθλητικής άμιλλας, θα είμαστε υποχρεωμένοι να διακόψουμε κάθε θεσμική επαφή. Είναι κάτι που δεν επιθυμούμε, αλλά δεν θα μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά», προειδοποίησε ο Ροσέλ, ο οποίος στη συνέχεια κατήγγειλε ευθέως τους «μερένχες»:
«Αμυνθήκαμε σε επανειλημμένες επιθέσεις σχετικά με υποτιθέμενο ντόπινγκ και η Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρεται ως η πηγή και προέλευση αυτών των κατηγοριών. Άνθρωποι της Μαδρίτης ξεπέρασαν κάθε όριο αντιπαλότητας και εκτόξευσαν κατηγορίες που στερούνται οποιασδήποτε βάσης. Σας διαβεβαιώνω πως εάν κάτι αντίστοιχο συνέβαινε από στελέχη της δικής μας ομάδας, θα ενεργούσαμε δυναμικά και θα οδηγούσαμε αυτά τα άτομα στη δικαιοσύνη. Περιμέναμε ανάλογη αντίδραση και από τη Ρεάλ Μαδρίτης».
Από την οργή του Σάντρο Ροσέλ δεν ξέφυγε ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Ξεπέρασε τα όρια και έφτασε σε τέτοιο σημείο αυτοεξευτελισμού που τόλμησε να εκφράσει τη γνώμη πως ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να ντρέπεται για το πώς επιτεύχθηκαν ορισμένες από τις νίκες της ομάδας μας. Με τη στάση του στη συνέντευξη Τύπου στα ημιτελικά του Champions League, ντρόπιασε τον εαυτό του και τους ποδοσφαιριστές του»!
«Αλλάξτε πολιτική ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο ομάδων εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων», κατέληξε.
Η απάντηση της «βασίλισσας» ήταν άμεση: «Αντιλαμβανόμαστε πως οι ατυχείς εκφράσεις του κ. Ροσέλ εκπορεύονται από την πίεση που ακούν και τα Μέσα στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ώστε να διατηρεί επιθετική στάση απέναντί μας. Για το καλό του ποδοσφαίρου, εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση οικοδόμησης καλών σχέσεων. Τέλος. Θα θέλαμε να επισημάνουμε την αφοσίωση της ομάδας μας στους όρους της ευγενούς άμιλλας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το ευ αγωνίζεσθαι και τη μάχη κατά του ρατσισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: