Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Κέντρο της γης η Ελλάδα, έστω κι έτσι… !!

Τι λένε κάποιοι με δόση υπερβολής τόσα χρόνια; Ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο της γης. Κι ότι όταν εμείς φτιάχναμε Ακρόπολη, οι ξένοι τρώγανε βελανίδια.
Κέντρο της γης η Ελλάδα, έστω κι έτσι…
Και πώς τα φέρνει έτσι η ζωή… Τις τελευταίες 48 ώρες η Ελλάδα είναι πράγματι το κέντρο της γης. Δεν υπάρχει μεγάλο ξένο κανάλι που δεν έχει κάνει «Breaking News» πέντε τουλάχιστον φορές για να μεταδώσει τις ραγδαίες εξελίξεις στην χώρα μας. Σα να κρέμονται από τα χείλη των Ελλήνων πολιτικών.
Μάλιστα, μεγάλοι ξένοι οικονομολόγοι λένε από χθες ότι «Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, τότε θα πλήξει σοβαρά ακόμα και την αμερικάνικη οικονομία, κι όχι μόνο την ευρωπαϊκή».
Κάποτε φοβόμασταν μην καταρρεύσει η οικονομία της Αμερικής. Σήμερα οι Αμερικάνοι τρέμουν το ενδεχόμενο να χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Παράνοια!
Χιλιάδες, λοιπόν, είναι τα δημοσιεύματα διεθνώς εδώ και δυο χρόνια για όσα μας συμβαίνουν. Τα περισσότερα αρνητικά. Επειδή, όμως, η δημοσιότητα είναι εξασφαλισμένη, έστω κι έτσι, μήπως η κυβέρνηση να έριχνε και κανένα σποτάκι για τον τουρισμό; Πού θα ξαναβρεθεί άλλη τέτοια ευκαιρία να έχει καρφωθεί όλος ο πλανήτης πάνω μας;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: