Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η υπεράσπιση του τίτλου ξεκινάει από το "Χόθορνς"

Η σέντρα της νέας Premiership γίνεται στις 13 Αυγούστου, με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου της στο «Χόθορνς» απέναντι στην Γουέστ Μπρομ.
Η υπεράσπιση του τίτλου ξεκινάει από το "Χόθορνς"
Εκτός έδρας δοκιμάζεται και η δεύτερη της περσινής σεζόν, Τσέλσι, που φιλοξενείται από την Στόουκ ενώ το σπουδαιότερο παιχνίδι είναι αυτό της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ. Εντός με την νεοφώτιστη Σουόνσι ξεκινά η Σίτι, ενώ η Λίβερπουλ υποδέχεται την Σάντερλαντ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΚΠΡ-Μπόλτον
Στόουκ-Τσέλσι
Νιούκαστλ-Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι-Σουόνσι
Μπλάκμπερν-Γουλβς
Φούλαμ-Αστον Βίλα
Λίβερπουλ-Σάντερλαντ
Τότεναμ-Έβερτον
Γουίγκαν-Νόριτς
Από κει και πέρα, η Άρσεναλ μετά την πρεμιέρα στο Νιούκαστλ έχει δύο κολλητά ντέρμπι, με Λίβερπουλ εντός και Γιουνάιτεντ εκτός! Το πρώτο ματς μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι γίνεται στο Όλντ Τράφορντ για την πέμπτη αγωνιστική, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την ομάδα του Φέργκιουσον θα διεξαχθεί τρεις αγωνιστικές αργότερα ενώ ακολουθεί αμέσως για τους πρωταθλητές η εντός έδρας αναμέτρηση με την Σίτι.
Την 10η αγωνιστική θα γίνει το Τσέλσι-Άρσεναλ και την 12η το Τσέλσι-Λίβερπουλ, ενώ η ομάδα του Νταλγκλίς θα αντιμετωπίσει την 7η αγωνιστική εκτός έδρας την Έβερτον.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: