Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Δαγκώνει" τον... ΠΑΟΚ ο Πίτμπουλ;

Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Ojogo», αναφέρει ότι ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Σετούμπαλ, Κλαούντιο Πίτμπουλ, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.
"Δαγκώνει" τον... ΠΑΟΚ ο Πίτμπουλ;
Το δημοσίευμα της Ojogoγράφει: «Η ομάδα που από την επόμενη σεζόν θα είναι υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι ενδιαφέρεται για τον Κλαούντιο Πίτμπουλ. Ο ποδοσφαιριστής περνάει τις διακοπές του στη Βραζιλία και έχει κάνει ήδη επαφή με το κλαμπ, έχοντας ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των Ελλήνων. Ο Πίτμπουλ περιμένει να προχωρήσουν σε μία πρόταση, η οποία δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της Σετούμπαλ. Οι άνθρωποι της διοίκησης πάντως είναι θετικοί αν επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο», αναφέρει το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας.

Βέβαια το γεγονός, ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σετούμπαλ αποτελεί από μόνο του ένα εμπόδιο καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε θέση να πληρώσει και ομάδα για να αποκτήσει επιθετικό. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην έχει ισχύ κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: