Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΜακΛις και επίσημα!

Την πρόσληψη του Άλεξ ΜακΛις ανακοίνωσε η διοίκηση της Άστον Βίλα, το πρωί της Παρασκευής.

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει ένα τέλος στο σίριαλ των τελευταίων ημερών, το οποίο είχε πρωταγωνιστή τον Άλεξ ΜακΛις και συμπρωταγωνιστές τις δύο ομάδες της πόλης, Άστον Βίλα και Μπέρμιγχαμ.

Μόλις 5 ημέρες πέρασαν από το "ξέσπασμα" της κρίσης, αφού ο ΜακΛις παραιτήθηκε την Κυριακή το βράδυ από τους «μπλε», αν και η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή.

Παρά τις αντιδράσεις των φίλων της Άστον Βίλα, ο Ράντι Λέρνερ προχώρησε στην πρόσληψη του 52χρονου προπονητή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα, η συμφωνία θα κρατήσει τον Άλεξ ΜακΛις στο «Βίλα Παρκ» για τα επόμενα 3 χρόνια και θα του αποφέρει 2 εκατ. λίρες ετησίως.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «χωριατών», ο ΜακΛις στάθηκε στην ιστορία, την παράδοση και την κληρονομιά του συλλόγου, οι οποίες «είναι ακαταμάχητες» και δήλωσε: «Από τότε που ήμουν προπονητής στην πατρίδα μου και τη Μάδεργουελ, η επιθυμία μου ήταν να πετύχω και ποτέ αυτό δεν κόπασε. Στόχος μου είναι να το μεταδώσω αυτό στην ομάδα και θέλω να κερδίσω τους παίκτες και τους οπαδούς του συλλόγου».

Επίσης, ο νέος τεχνικός της Άστον Βίλα αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η πρόσληψή του, τονίζοντας ότι μπορεί να καταλάβει «γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο» και ότι θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα «για να έρθουν επιτυχίες στο σύλλογο και να κοπάσουν οι διαμαρτυρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: