Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Στον Ολυμπιακό ....ούτε ανάσκελα!!

Μετά την ανανέωση του Λυμπερόπουλου η ΑΕΚ σκέφτεται το επόμενο αγκάθι του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από τον Κώστα Μανωλά... Ο σκύλος, σας αποκαλύπτει.
Στον Ολυμπιακό ....ούτε ανάσκελα!
Στην υπόθεση του νεαρού με το πολύ βαρύ όνομα τα επεισόδια που έχουν διαδραματιστεί μέχρι τώρα είναι πολλά κι εμείς παρακολουθούμε την υπόθεση. Ο Μανωλάς έχει δώσει δικαιώματα για να ακουστούν αυστηρές κριτικές, κυρίως για τον τρόπο που σκέφτεται γενικώς και ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο.
Η πραγματικότητα όμως, όχι προς τη δημόσια εικόνα του, αλλά ως προς τις σκέψεις του, είναι διαφορετική. Μπορεί να φαίνεται ότι ο Μανωλάς ενεργεί με άκρατο επαγγελματισμό και δίχως συναίσθημα, ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι.
Η ανανέωση του συμβολαίου του καίει την ΑΕΚ, καίει όμως και τον ίδιο. Οχι όμως προσφέροντας υπογραφή σε ...λευκή κόλλα στους διοικούντες την Ενωση. Οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι πολλές, αλλά συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμα.
Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους πρέπει να αποσαφηνίσουμε ότι το ενδεχόμενο να μεταγραφεί σε ομάδα του εσωτερικού, αφήνει παντελώς αδιάφορο τον Κώστα Μανωλά. Δεν υπάρχει στο μυαλό του ως πιθανότητα.
Είναι χαρακτηριστικό αυτό που έλεγε σε ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός του, τις ημέρες που άρχισε να διασπείρεται η φημολογία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού... “Μην μου ρωτάτε για Ολυμπιακό. Δε με ενδιαφέρει, δεν υπάρχει για εμένα. Στον Ολυμπιακό δεν πάω ούτε ...ανάσκελα”.
Το σίριαλ θα τραβήξει κι έχει κάποιες μέρες ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Και για όσους κατηγορούν τον Μανωλά ότι δε δίνει δεκάρα για την ΑΕΚ, στην οποία μεγαλούργησε ο θείος του και η οποία του έδωσε την ευκαιρία να φανεί, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι... Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ μέχρι τώρα, προσπαθεί να το συγκαλύψει, ο Μανωλάς έχει διαμηνύσει στην ΑΕΚ ότι αν αυτό κρινόταν προς όφελος του συλλόγου, είναι έτοιμος ακόμα και τώρα να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Αν αυτό πρόκειται να κάνει καλό στην ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ, έχοντας έναν πιτσιρικά στις τάξεις της, προσπαθεί να έχει και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη και την κουζίνα καθαρή... Δηλαδή, επιδιώκει να τον κλείσει με πιο λίγα χρήματα από αυτά που πρέπει να του δώσει, επιδιώκει να γίνει πλούσια αν τυχόν πουληθεί και παράλληλα θέλει να τον έχει να παίζει, διότι στη συνομιλία που είχε με τον Αδαμίδη, του είπε ο πρόεδρος ότι... “Θέλουμε να χτίσουμε γύρω την ΑΕΚ της νέας χρονιάς”. Ε, όλα μαζί δε γίνεται.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: