Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Είναι οριστικό, δίνουμε την ΚΑΕ!"

Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό η οικογένεια Γιαννακόπουλου, συμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. "Δεν είναι οικονομικό το θέμα".
"Είναι οριστικό, δίνουμε την ΚΑΕ!"
Ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου μίλησε στον "αέρα" του "SentraFM" για τα ρεπορτάζ και τα σενάρια των τελευταίων ημερών, σχολιάζοντας ότι ψάχνει από πέρσι για να βρει επενδυτή για την αγορά της ομάδας.
Αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μη συνεχίσει ο ίδιος να "τρέχει" την ΚΑΕ, στην απόφασή του να μην εμπλακεί με τον "ποδοσφαιρικό" Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με μερίδα φίλων του συλλόγου.
"Ναι, η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει πάρει απόφαση να σταματήσει να ασχολείται με την ΚΑΕ. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί κάποιος άλλος, καλός Παναθηναϊκός, να συνεχίσει στην ομάδα", είπε αρχικά για το θέμα.
Γιατί δεν συνεχίζει μόνος του στην ομάδα: "Εγώ δυστυχώς είμαι μόνος μου, δεν έχω αδέρφια όπως ο πατέρας για να μοιράζομαι τις υποχρεώσεις στην ομάδα. Λόγω αυτής της κατάστασης δεν θέλω να έχω τον Παναθηναίκό στα χέρια μου για να τον κρατήσω στα επιθυμητά επίπεδα που θέλει ο κόσμος. Πρέπει να κοιτάξω τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μας".
Για τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές: "Σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν εξάντλησα όλες τις πιθανότητες για να βρω Έλληνα επενδυτή. Με μυστικότητα, για να μην διαταραχτεί το κλίμα στην ομάδα. Ήρθα σε επαφές, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποιον να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο ίδιο επίπεδο. Αναγκαστικά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε Έλληνας έκανα και άλλες επαφές στο εξωτερικό.
Δεν έχω συναντηθεί με τον Γκαλατιότο, μόνο επαφή είχαν οι συνεργάτες μου μαζί του. Έχω μιλήσει τηλεφωνικώς μαζί του και εγώ. Αν χρειαστεί να ταξιδέψω στην Αμερική ή να έρθει εδώ εκείνος, θα το κάνω. Ανέλαβε την υποχρεώση να βρει επενδυτές. Μου εξήγησε ότι είναι δύσκολο να βρει αμερικανό επενδυτή να βάλει χρήματα σε ομάδα της Ευρώπης".
Για άλλες επαφές: "Έχω κάνει επαφές με εταιρείες και επενδυτικούς οργανισμούς από το εξωτερικό, αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο".
Αν είναι κόλπο ό,τι συμβαίνει, αλλά και για τα προβλήματα στις σχέσεις του με μεριδά οπαδών του ΠΑΟ: "Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η απόφαση έχει να κάνει με την κούραση των Παύλου και Θανάση".
Αν υπήρχε συμφωνία για την αγορά της ΠΑΕ με Βγενόπουλο πριν από δύο χρόνια: "Το κομμάτι της ΠΑΕ έχει κλείσει από νωρίς για εμένα και πιστεύω και για τον πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Γόντικας που τα πηγαίνει περίφημα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία δύσκολη περίοδο. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα σε αυτούς που τρέχουν τώρα την ομάδα με το να αναφερθώ σε θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν".
Αν δεν βρεθεί επενδυτής: "Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό ως σενάριο. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει κάποιος αγοραστής για να κρατήσει τον Παναθηναϊκό σε υψηλό επίπεδο. Είναι δεδομένο ότι θα ψάξουμε καλά πριν δώσουμε την ομάδα. Να δώσει εκτός από χρήματα την ψυχή και το μυαλό του.
Το πώς τρέχει η ομάδα τώρα, πρέπει να ρωτήσετε τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όπως κάθε καλοκαίρι κάποια στιγμή καθόμαστε και συζητάμε με τον Ομπράντοβιτς για την επόμενη χρονιά. Έτσι σύντομα θα καθίσουμε κάτω σαν οικογένεια, γιατί αισθάνομαι τον Ζοτς έτσι, θα συζητήσουμε για την επόμενη σεζόν".
Αν μπορεί να αλλάξει κάτι: "Αναγκαστικά δεν μπορώ να δώσω τον χρόνο που χρειάζεται. Το λέω με μεγάλη στεναχώρια, με πονάει, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω την ομάδαΜε στεναχωρεί η απόφαση, ομόφωνα έχουμε αποφασίσει να αποχωρήσουμε. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι".
Αν είναι οικονομικό το θέμα: "Η Ελλάδα περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές, αλλά δεν είναι οικονομικός ο λόγος που έχουμε αποφασίσει να φύγουμε από την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: