Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σίγουρος ο γάμος, πλησιάζει το… διαζύγιο!

Ολοένα και πιο κοντά στο διαζύγιο και παράλληλα την επισημοποίηση του… φλερτ με τη Λάτσιο βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, με το θέμα να θεωρείται σχεδόν τελειωμένο από τους Ιταλούς, αλλά για την ώρα να κολλάει στις απολαβές του Γάλλου. Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Αλέξανδρος Τζόρβας, που ανεβαίνει απόψε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Οι Ιταλοί επιμένουν να παρουσιάζουν τη μετακίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ περίπου τελειωμένη, ενώ αντίθετα από τον Παναθηναϊκό δεν βγαίνει τσιμουδιά προς τα έξω. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα έχει κολλήσει στις ετήσιες απολαβές του Γάλλου επιθετικού. Οι «λατσιάλι» φαίνεται να προσφέρουν 1.3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό αρκετά μικρότερο από τα που παίρνει στους «πράσινους».

Πάντως το θέμα αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» περιμένουν αυτά τα χρήματα από την παραχώρηση του Σισέ, προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο παικτών. Τόσο του αντικαταστάτη του Γάλλου, όσο και ενός χαφ.

Παντρεύεται ο Τζόρβας

Τα σκαλιά της Εκκλησίας μαζί με την σύντροφο του Χρυσαυγή Ατσιδάκου θα ανέβει απόψε το βράδυ ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής θα παντρευτεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη στις 19:30 την αγαπημένη του Χρυσαυγή Ατσιδάκου, με την οποία συνδέεται τα τελευταία έξι χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: