Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ο Μποκανί, το απόλυτο φαβορί

Τα ονόματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν το χρήμα και εφόσον αυτό είναι αρκετό για να καλυφθεί μέρος των οφειλών προς την ομάδα και να γίνει μία μεταγραφή, αυτή είναι του Ντιεμερσί Μποκανί.
Ο Μποκανί, το απόλυτο φαβορί
Οι λόγοι που ο ΠΑΟΚ έχει κεντράρει στον επιθετικό των Μονεγάσκων είναι αρκετοί. Πρώτα απ όλα η συγκυρία.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αποκτήθηκε πριν από μικρό χρονικό διάστημα με 8εκατ. ευρώ από τη Μονακό, όμως η κακή διαχείριση της περίπτωσής του χάλασε την επένδυση. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως λόγω Λάσλο Μπόλονι ο δύσκολος χαρακτήρας του Αφρικανού θα μπολιαστεί στη λογική της ομάδας και τότε, ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος σε πρώτη φάση αγωνιστικά.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο δανεισμός του Μποκανί δεν θα φέρει αυτό που θα ήθελαν όλοι εφόσον πάει καλά. Δηλαδή την αγορά του.

Η οψιόν που αναμένεται να μπει αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στον δανεισμό του, δεν θα ξεπερνά τα δύο εκατ. ευρώ, νούμερο που μπορεί να πέσει κι άλλο εφόσον η ΠΑΕ το χειριστεί έξυπνα. Και τότε, ο ΠΑΟΚ θα έχει στη μηχανή του έναν 26χρονό φορ μεγάλης κλάσης που θα του ανήκει και θα μπορεί να τον πουλήσει πολύ ακριβότερα.

Καμία άλλη περίπτωση από αυτές που ακούγονται δεν συνδυάζουν ποιότητα, αγοραστική αξία και γνώση της διαχείρισης. Ο ΠΑΟΚ έχει κεντράρει στον Μποκανί και αυτό θα φανεί μόλις μπούνε τα χρήματα της πλευράς των υποψήφιων αγοραστών.

Και εννοείται πως αν δεν μπούνε, η υπόθεση Μποκανί θα είναι ένα όνειρο απατηλό.
ΠΗΓΗ: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: