Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

"Μπορεί να βάλει και 10 εκ. μόνος του!"

"Δεν έχω τη δυνατότητα, δεν είμαι όπως το 2008", έλεγε χθες στη συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Βγενόπουλος, αλλά οι συνεργάτες του ...μαρτυρούν σήμερα τις πραγματικές του προθέσεις.
"Μπορεί να βάλει και 10 εκ. μόνος του!"
Άνθρωποι που είναι κοντά στον "Mr Mig" μίλησαν στις εφημερίδες κι αποκάλυψαν:
"Αν ο Βγενόπουλος είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο ποσό δεν θα μπορούσε να το μαζέψει, τότε θα έλεγε ένα άλλο μικρότερο και δεν θα κινδύνευε να εκτεθεί", ενώ άλλοι αναφέρουν ότι:
"Αν ο Βγενόπουλος διαπιστώσει ότι αυτή τη φορά όλοι βρίσκονται στο ίδιο καράβι και υπάρχει ομόνοια και θετικό κλίμα για ένα νέο ξεκίνημα, ένα πολυμετοχικό σχήμα έτσι όπως το έχει οραματιστεί, τότε είναι διατεθειμένος να καλύψει μόνος του τη διαφορά.
Αν δεν καλυφτούν τα 15 εκ. ευρώ και ισχύουν τα παραπάνω, στη χειρότερη, θα βάλει εκείνος ένα ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10 εκ. ευρώ"!
Πάντως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα έχει ισχυρούς "συμπαίκτες" στο νέο πολυμετοχικό. Λέγεται ότι ήδη έχει κάνει επαφές και πως μπορεί να προκύψουν νέοι επενδυτές που είναι φίλοι της ομάδας.
Όπως και να έχει το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα, μια και ο "Βγενό" θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα της αύξησης και της μετάβασης στη νέα διοικητική κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Εν αναμονή, λοιπόν...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: