Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η Λίβερπουλ βγάζει ψεύτη τον Ραούλ Μεϊρέλες

Οι χθεσινές (Δευτέρα) δηλώσεις του Ραούλ Μεϊρέλες άναψαν …φωτιές! Ο Πορτογάλος άσος της Τσέλσι λοιπόν αποκάλυψε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, πως αναγκάστηκε να τοποθετηθεί στην transfer list της Λίβερπουλ, αφού οι «Κόκκινοι» τον ενημέρωσαν πως δεν τον υπολογίζουν… Κάπως έτσι λοιπόν, μετακόμισε από το «Άνφιλντ» στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η απάντηση της Λίβερπουλ όμως, στα όσα ισχυρίζεται ο Μεϊρέλες ήταν άμεση. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «Κόκκινων», Νταμιέν Κομολί μέσω επίσημης τοποθέτησης του ξεκαθάρισε πως η Λίβερπουλ ήθελε να κρατήσει στο «Άνφιλντ» τον Πορτογάλο.

«Ο Ραούλ ήρθε να με βρει και να μου πει ότι ήθελε να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα. Πρόθεσή μας ήταν να μην τον πουλήσουμε, αλλά πιεστήκαμε όταν κατέθεσε αίτημα μεταγραφής.

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ και ο Κένι Νταλγκλίς ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να παίζει για την ομάδα, αφού θεωρούν ότι δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον παίκτη με το ζόρι. Βιώσαμε την ίδια κατάσταση και τον περασμένο Ιανουάριο με τον Φερνάντο Τόρες.

Αφήσαμε τον Μεϊρέλες να φύγει και πιστεύουμε ότι ήταν ό,τι πιο σωστό μπορούσαμε να κάνουμε, αφού δεν έχει κανένα όφελος όταν κρατάς έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να παίζει για την ομάδα σου», τόνισε ο Κόμολι.





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: