Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κενά και ερωτηματικά

Όσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση περί των επαφών με το περίφημο ιταλοελβετικό γραφείο, ισχύει η αρχή της φημολογίας και των σεναρίων. Πάντως, όπως από χθες το μεσημέρι γράψαμε στο ThePlayer, πρόκειται για σενάρια τα οποία στην βάση τους δεν διαψεύδονται.



Ουδείς από την ΑΕΚ υποστηρίζει πως δεν υφίσταται το ιταλοελβετικό γραφείο ή δεν έχουν γίνει κρούσεις για επένδυση στην ομάδα. Εκείνο που διαψεύδουν από την ΠΑΕ, είναι το προχωρημένο της υπόθεσης. Η φημολογία πάντως επιμένει πως σύντομα θα υπάρξουν επισκέψεις στην Αθήνα για επαφές εκ του σύνεγγυς. Και αυτομάτως θα αποκτήσει και υπόσταση των ενδιαφέρον του γραφείου ή της εταιρίας που εκπροσωπεί το γραφείο. Βεβαίως στην υπόθεση υπάρχουν και κενά αλλά και ερωτηματικά. Το κενό αφορά το ποιος βρίσκεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Ποια εταιρία δηλαδή εκπροσωπεί το ιταλοελβετικό γραφείο. 

Το ερωτηματικό αφορά το «γιατί» έχει προκύψει ξαφνικά αυτό το ενδιαφέρον. Με δεδομένο πως δεν πρόκειται για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που μια ξένη εταιρία επιθυμεί σε τέτοιες δύσκολες εποχές, να βάλει χρήματα στην ΑΕΚ. Και να κάνει επένδυση. Βεβαίως αυτά οι ερωτήσεις δεν μπορούν να απαντηθούν και τα κενά δεν μπορούν να καλυφθούν, αν δεν υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Είτε από την ΠΑΕ, είτε από τους ενδιαφερόμενους. 

Μπάρμπεκιου στα Σπάτα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνηθίζουν τα…οικογενειακά γεύμα για σύσφιξη των σχέσεων. Και μετά την σημερινή προπόνηση σκοπεύουν να κάνουν κάτι ανάλογο. Αλλά αυτή την φορά με μια πρωτοτυπία. Δεν πρόκειται να πάνε σε εστιατόρια. Θα γευματίσουν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, κάνοντας μπάρμπεκιου.


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: