Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το ζητάει από την αρχή με Γέστε!!

Ο Βαλβέρδε το πήρε απόφαση να χτυπήσει από την αρχή το ματς με τη Μαρσέιγ. Με Γέστε η αρχική ενδεκάδα και 4-2-3-1. Εκτός σχήματος οι Μακούν, Μαρκάνο, στον πάγκο και οι Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ.
Το ζητάει από την αρχή με Γέστε!
Η... μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε, καθώς στις 21.45 υποδέχεται στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάρα πολύ το τρίποντο για να ξεκινήσουν με το... δεξί και για αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να χτυπήσει από την αρχή το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει δύο αμυντικά χαφ και τον Φραν Γέστε στην αρχική ενδεκάδα. Στον πάγκο έμειναν οι Μακούν και Μαρκάνο και εκτός αποστολής ο Μανιάτης.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοστάντσο, στα αριστερά της άμυνας ο Χολέμπας, δεξιά ο Τοροσίδης, ενώ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλο. Τα δύο κεντρικά χαφ θα είναι οι Φέισα και Μοντέστο, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Γέστε και Αμπντούν. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μιραλάς και πίσω του σε ρόλο ελεύθερου ο Φουστέρ, ο οποίος δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια του αγώνα να αλλάζει θέση με τον Γέστε.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Κοστάνσο, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Αμπντούν, Γέστε, Φουστέρ, Μιραλάς.
Στον πάγκο: Μέγερι, Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Τζιμπούρ, Μακούν, Πάντελιτς
Πάγκο ο Βαλμπυενά, εκτός ο Ζινιάκ

Σημαντικά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τη Μαρσέιγ, η οποία θα παρουσιαστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς τον Ζινιάκ που έμεινε εκτός αποστολής, αλλά και τον Βαλμπυενά, που είναι ανέτοιμος και θα βρίσκεται στον πάγκο.

Η αρχική ενδεκάδα της Μαρσέιγ είναι: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκουλού, Τραορέ, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού, Λούτσο Γκονζάλες, Αμαλφιτανό, Ρεμί.
πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: