Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ρίτα του Ανδρέα!!

Δύο ώρες πριν από από την έναρξη της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου (από τις 11 το πρωί δηλαδή) μία γυναίκα άρχισε να περιφέρεται στον εσωτερικό χώρο στο «Πεντελικόν».
Η Ρίτα του Ανδρέα
Συνομιλούσε με κόσμο, έδινε κατευθύνσεις και γενικότερα φρόντιζε ούτως ώστε να οργανωθούν όλα στην εντέλεια. Αναγνωρίσιμη φιγούρα βέβαια για τους δημοσιογράφους, αφού πολλάκις στο παρελθόν η Ειρήνη Σουβατζόγλου -περί ης ο λόγος- έχει εμφανιστεί δίπλα στον «Mr MIG» στα VIP του ΟΑΚΑ (έχουν ταξιδέψει και στο εξωτερικό για ματς του Παναθηναϊκού).
Η Ρίτα -όπως την προσφωνούν συγγενείς και φίλοι- είναι παντρεμένη με τον ισχυρό άνδρα της Marfin από το 2005. Ο έρωτάς τους μάλιστα γεννήθηκε μέσα από την επαγγελματική συνεργασία. Η δικηγόρος της εταιρείας κατάφερε να κερδίσει -εκτός από τα εύσημα για τη δουλειά της στην εταιρεία- και την καρδιά του αφεντικού.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως παντρεύτηκαν εντελώς αθόρυβα, αφού επέλεξαν ένα ιδιωτικό παρεκκλήσι έχοντας δίπλα τους μόνο κουμπάρους και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από τους προηγούμενους γάμους τους.
Η αναγγελία της χαρμόσυνης είδησης έγινε ύστερα από μερικές μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, με τους προσκεκλημένους να νομίζουν ότι θα παραβρεθούν απλώς σε μία ακόμη κοσμική εκδήλωση.
Γενικότερα πάντως το ερωτευμένο ζευγάρι (ο Βγενόπουλος έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι προτεραιότητα είναι η οικογένειά του) δεν συνηθίζει να προσφέρει λεζάντες σε κοσμικές στήλες. Προτιμάει ήσυχα ρεστοράν είτε στα βόρεια προάστια (σημειωτέον μένουν στην Εκάλη) είτε στα νότια.
Στην καθημερινότητά τους ξυπνούν μαζί από τις 5 το πρωί και αποχωρούν από τη Marfin αργά το απόγευμα. Η Ρίτα Σουβατζόγλου (που βρήκε τον άλλο της εαυτό στο πρόσωπο του Ανδρέα) έχει αναβαθμιστεί μάλιστα στη νευραλγική θέση της υπέυθυνης προσωπικού της εταιρείας.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: