Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν έχει κρίση στην Κρήτη;

Ο Εργοτέλης γνωστοποίησε πως η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει από σήμερα, λόγω της ζήτησης που υπάρχει. Στα 25 ευρώ έχει ορισθεί η γενική είσοδος!
Δεν έχει κρίση στην Κρήτη;
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19.30, τα εισιτήρια τίθενται από σήμερα σε κυκλοφορία για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.
Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά ότι λόγω της πλήρους εφαρμογής του μέτρου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση και η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τόσο για την αγορά κάθε εισιτηρίου, όσο και για την είσοδο στο γήπεδο. Εισιτήρια δεν θα διατίθενται χωρίς την παραπάνω διαδικασία.
Επιπλέον, ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι τα εισιτήριά τους αντιστοιχούν στις θύρες 4, 5, 6, 7 και 8 του Παγκρητίου Σταδίου.
Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή η προσέλευσή τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και για να αποφευχθεί η μεγάλη αναμονή στα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου δίδεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων σε διάστημα δέκα ημερών πριν από τη διεξαγωγή του.
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 25 ευρώ, ενώ θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία:
Γραφεία ΠΑΕ (Στεργιογιάννη 1): Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 14.30 & 17.30 – 20.30. Σάββατο: 09.00-14.00.
Γήπεδο Μαρτινέγκο: Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 – 21.00. Σάββατο: 09.00 – 14.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: