Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Οι φανέλες του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2011-12 (pics)

Τις νέες φανέλες του για τη σεζόν 2011/12 παρουσίασε ο ΠΑΟΚ με εκδήλωση στην μπουτίκ της Τούμπας παρουσία κόσμου που φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές και πήρε αυτόγραφα από τους Κρέσιτς, Μαλεζά, Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια, οι οποίοι έκαναν τα... μοντέλα. 


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μάλιστα εξέφρασε και την προτίμησή του στη ριγέ φανέλα: «Και οι τρεις φανέλες είναι ωραίες, αλλά η κλασική με τις ρίγες αρέσει περισσότερο σε μένα και στον κόσμο, γιατί είναι συνδεδεμένη με την ιστορία της ομάδας του ΠΑΟΚ. Είναι καλό να υπάρχουν και τα δύο χρώματα της ομάδας στη φανέλα».

Ο υπεύθυνος αθλητικού τμήματος της Puma, κ Ερρίκος Ασλάνης, δήλωσε: «Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ είναι σχεδιασμένες με τη σύγχρονη τεχνολογία για να απορροφούν το νερό και τον ιδρώτα. Η PUMA είχε πάντοτε μεγάλους παίκτες, όπως ο Πελέ. Η ριγέ φανέλα του "Δικεφάλου" είναι βγαλμένη από την ιστορία του ΠΑΟΚ,ενώ οι άλλες δύο με τη χρυσαφί ρίγα είναι αφιερωμένες στον Γιόχαν Κρόιφ. Ο κ. Ασλάνης επισήμανε ότι όταν ο Ολλανδός επιθετικός έπαιζε φανέλα άλλης εταιρίας, έβγαζε τη μία τη ρίγα για να μένουν δύο και να θυμίζουν τη φανέλα της Puma». 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: