Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Περιμένοντας την κατάθεση εγγυητικής 2 εκατ. ευρώ!!

«Δεν έχουμε καμία επαφή με την SPL όπως κατά κόρον γράφεται στον ελληνικό Τύπο» τονίζει ο Στ. Αδαμίδης. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.
Περιμένοντας την κατάθεση εγγυητικής 2 εκατ. ευρώ
Οι συζητήσεις του πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρου Αδαμίδη με τους έλληνες εκπροσώπους εταιρείας που ασχολείται με το sport management, ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ενωση και σύμφωνα με τις τελευταίες (ανεπιβεβαίωτες πάντως) πληροφορίες εδρεύει στο Λονδίνο (άλλοι μιλούν για Ιταλία), δεν παρουσιάζουν την εξέλιξη που θα επιθυμούσε ο διοικητικός ηγέτης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ.
Η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχει λάβει εντολή από τον μοναδικό πλέον ενεργό μεγαλομέτοχο κ. Νίκο Νοτιά (ο οποίος είναι να αποστείλει εντός της εβδομάδας 300.000 ευρώ για την ενίσχυση του... «φιλόπτωχου» ταμείου της ΑΕΚ) να μην προχωρήσει σε περαιτέρω συζητήσεις αν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές δεν προσκομίσουν εγγυητική τραπέζης ύψους 2 εκατ. ευρώ. Κάτι που ως σήμερα δεν έχει συμβεί.
Ο κ. Αδαμίδης, έχοντας στο μυαλό του το διπλό κάζο με τις περιπτώσεις Κοζώνη και κύπριων επιχειρηματιών οι οποίοι επιχείρησαν στο πρόσφατο παρελθόν να αποκτήσουν τον έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ αδυνατώντας να παρουσιάσουν τα απαιτούμενα πειστήρια για την οικονομική φερεγγυότητά τους, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στο ενδιαφέρον της εν λόγω εταιρείας το οποίο παραμένει φιλολογικό.
«Δείχνουν ενδιαφέρον, αλλά ζητούν χρόνο για να παρουσιάσουν την εγγυητική τραπέζης που εμείς θεωρούμε απαραίτητη για να προχωρήσει το deal. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από τον να περιμένουμε» εξήγησε στο ΒΗΜΑ Online αξιωματούχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Στην ΑΕΚ δεν λένε περισσότερα και δεν αποκαλύπτουν το όνομα της εταιρείας με την οποία γίνονται οι συζητήσεις, πάντως ο κ. Αδαμίδης με δήλωσή του στο ΒΗΜΑ επιμένει ότι «δεν έχουμε καμία επαφή με την SPL όπως κατά κόρον γράφεται στον ελληνικό Τύπο».
Παρόλα αυτά η τελευταία ενδέχεται να ανήκει στο κονσόρτσιουμ των επενδυτών που επιθυμούν να εμπλακούν στα διοικητικά της Ενωσης και δραστηριοποιείται σε θέματα κτηματομεσιτικά. Η επενδυτική συζήτηση γίνεται με άλλη εταιρεία η οποία εφόσον εν τέλει αποκτήσει ενεργό ρόλο στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να προωθήσει το θέμα κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια (ή αλλού) στην SPL που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: