Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν νιώθουν άνετα που θα μας ξαναβρούν!!

Μάταια προσπαθούν οι Γάλλοι να μας το διευκρινίζουν όποτε μας βρίσκουν μπροστά μας. "Φϊλοι μας, δεν διαλέξαμε εσάς, εμείς διαλέξαμε την δεύτερη θέση ώστε αν περάσουμε στον ημιτελικό να μην πέσουμε πάνω στην Λιθουανία".
Δεν νιώθουν άνετα που θα μας ξαναβρούν
Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Εμείς εκεί, αγύριστα κεφάλια. Εμας διάλεξαν, άρα μας υποτιμούν. Για να δώσουμε το έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Αλλά μάλλον μάταιος είναι και αυτός κόπος. Λες και υπάρχει έστω κι ένας που να μην ζει και αναπνέει για την μεγαλύτερη των προκλήσεων του καλοκαιριού για την Εθνική. Μέχρι την επόμενη να ευχηθούμε, ανατρέχοντας και στον μεγάλο Νίκο Γκάλη.
Οπως καταλάβατε, η Γαλλία είναι το μόνο που μας απασχολεί πλέον και όχι μετά το ματς με την Γεωργία. Αυτό κι αν ήταν τυπική διαδικασία, αλλά χωρίς κανένας από την ομάδα να “γκρινιάξει” για την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Ακόμα και οι προπονητές, παρένθεση στις ατελείωτες ώρες μελέτης των αλέ λε μπλε έκαναν για να αναλύσουν λίγο το παιχνίδι των Γεωργιανών και να πουν δυο πράγματα στους παίκτες.
Παρένθεση έκαναν και οι παίκτες μετά το ματς. Το “ελεύθεροι για το βράδυ” ήχησε σαν... αγγελικός ήχος στα αυτιά τους. Εβαλαν... ανθρώπινα ρούχα και παπούτσια, άφησαν για λίγες ώρες στην άκρη φόρμες και αθλητικά και κίνησαν για... εκδρομή στην πόλη. “Αντε να δούμε και καναν άλλον πέρα από αθλητές μετά από 15 μέρες, να αλλάξει λίγο παραστάσεις το μάτι μας” έλεγαν οι παίκτες που έφυγαν... με την μπουκιά στο στόμα.
Αν κι εδώ που τα λέμε το μάτι θα βαρεθεί να αλλάζει παραστάσεις. Μεσημεράκι Τρίτης, το πούλμαν θα περιμένει για ένα ακόμα εντός Λιθουανίας ταξίδι. Το Κάουνας μας περιμένει μαζί με τους άλλους εφτά κορυφαίους για φέτος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ε, κάτι είναι κι αυτό, να βλέπεις ας πούμε τους Τούρκους να την κάνουν για το σπίτι κι εσύ να ετοιμάζεσαι για τους Γάλλους. Και μια και αρχίσαμε με αυτούς, να τελειώσουμε τους ίδιους.
Μπορεί οι Πελαργοί να είναι λίγο... ισοπεδωτικοί με το σύνθημα περί μεγάλων πελατών, αλλά και οι τρικολόρ δεν νιώθουν πολύ άνετα που θα μας ξαναβρούν απέναντι. Ολο εφιάλτες του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό. Αντε να προστεθεί άλλος ένας. Αλλά για την ώρα, σας χαιρετώ για τελευταία φορά από Βίλνιους. Να την πέσουμε λιγάκι και στο επόμενο σημείωμα, οι πρώτες εικόνες από Κάουνας.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: