Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ψάχνει τρόπο να …χωρέσει τον Ρούντολφ

Η μεταγραφή του Ρούντολφ Γκέργκελι έχει αλλάξει τα δεδομένα πλέον και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ψάχνει να βρει τρόπο να …χωρέσει το νέο επιθετικό «όπλο» των «Πράσινων» στην ενδεκάδα.

Μπορεί ο Πορτογάλος να δούλεψε το σύστημα 4-3-3 σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας σε Παιανία και Αυστρία , ωστόσο δεν  θα διστάσει ακόμα και να τροποποιήσει την διάταξη της ομάδας του (ίσως σε 4-4-2) έτσι ώστε να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά ο Φερέιρα ξέρει καλά την ποιότητα του Ούγγρου φορ και το τι μπορεί να προσφέρει και ψάχνει την λύση προκειμένου να του δώσει φανέλα βασικού…

Η μια λύση είναι η εφαρμογή του 4-4-2, κάτι που δοκίμασε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φερέιρα, έχοντας τον Λέτο σε ρόλο… Ρούντολφ δίπλα στον Τοτσέ. Η δοκιμή μάλιστα πήγε  αρκετά καλά, αφού και ο Ισπανός είχε στήριγμα και ο Λέτο …απελευθερώθηκε.

Σε αυτή την περίπτωση ο  Ρούντολφ θα πάει στο πλάι του Τοτσέ και στη μεσαία γραμμή θα πάει στο αριστερό άκρο ο Λέτο και στο δεξί ο Ζέκα. Εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικά και ο Κουίνσι, ενώ λύσεις υπάρχουν και στον άξονα αφού η παρουσία των Κατσουράνη, Καραγκούνη, Βιτόλο, Σιμάο δίνει επιλογές στον Φερέιρα.





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: