Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως πάει και για τελικό;

Μόνο για τελικό Τσάμπιονς Λιγκ δεν έκανε λόγο ο Καρεμπέ σε δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό. "Μπορεί να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο. Έχει φιλόδοξο πρόεδρο, έχει εξαιρετικό προπονητή, έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, έχει φοβερό γήπεδο και κόσμο".
Μήπως πάει και για τελικό;
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην "Stadio by Metro":
Για τον όμιλο του Ολυμπιακού: "Είναι ένας πολύ ανοιχτός όμιλος. Πιστεύω ότι και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην επόμενη φάση και θα τις διεκδικήσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Λείπει το ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση, ξέρεις, η ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα πεις ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα θα είναι πρώτη, και αυτό προσθέτει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτό τον όμιλο".
Για αυτά που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός: "Στα χαρτιά η Άρσεναλ έχει ελαφρώς περισσότερες πιθανότητες για την πρώτη θέση, όμως πρέπει να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Στο «Καραϊσκάκη» είναι υποχρεωμένος να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Αν το καταφέρει αυτό, νομίζω ότι θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση".
Για την αποψινή αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ: "Είναι από τα πιο κρίσιμα ματς για τον Ολυμπιακό αυτό με τη Μαρσέιγ. Το παιχνίδι διεξάγεται στον Πειραιά και αυτό υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να κερδίσει.
Πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να μη μείνει νωρίς νωρίς πίσω, όσον αφορά στο στόχο της πρόκρισης. Σε αυτά τα ματς χρειάζεται υπομονή.

Ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, να δημιουργήσει ξανά την καυτή ατμόσφαιρα που μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέρουν να δημιουργούν και να περιμένει υπομονετικά το γκολ. Δεν έχει σημασία πότε θα έρθει, αρκεί να έρθει. Πολύ σημαντική θεωρώ τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» θα κάνει φάσεις για γκολ και πιστεύω ότι τουλάχιστον ένα θα καταφέρει να σημειώσει. Αν κρατήσει την εστία ανέπαφη θα κερδίσει σίγουρα".
Για το Ζαν Μακούν: "Ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν εξαιρετικό αμυντικό μέσο με τεράστιες εμπειρίες, έκανε μια κορυφαία επιλογή. Είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα, ο οποίος θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μαζί με τους υπόλοιπους σπουδαίους παίκτες που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνιαμπορούν να φτάσουν σε μεγάλες επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ".
Για τη δυναμική των Πειραιωτών: "Μπορεί να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο. Έχει πρόεδρο τον κ. Μαρινάκη, τον οποίο έχω γνωρίσει και ξέρω πόσο φιλόδοξος είναι, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή όπως ο κ. Βαλβέρδε, έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, φοβερό γήπεδο και έναν κόσμο που δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού".
Για τις ευχές του προς τον Ολυμπιακό: "Εύχομαι στον Ολυμπιακό να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσει πάρα πολύ μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα μεγάλο χαιρετισμό σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού και να ξέρουν ότι θα είναι για πάντα στην καρδιά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: