Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη και με 3άρα η Μαρσέιγ!Εύκολα Μίλαν και Μπάρτσα!!

Η Μαρσέιγ νίκησε 3-0 την Ντόρτμουντ στο "Βελοντρόμ", έκανε το 2x2 και είναι στην 1η θέση του ομίλου του Ολυμπιακού (6ου). Στα υπόλοιπα ματς, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 5-0 εκτός έδρας την ΜΠΑΤΕ, η Μίλαν νίκησε 2-0 την Πλζεν, ενώ ισόπαλες 1-1 ήρθαν Βαλένθια και Τσέλσι.

Πρώτη και με 3άρα η Μαρσέιγ!Εύκολα Μίλαν και Μπάρτσα
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στα ματς της Τετάρτης στο Champions League:

Σαχτάρ-ΑΠΟΕΛ 1-1
Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1
Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ 2-0
Λεβερκούζεν-Γκενκ 2-0
Βαλένθια-Τσέλσι 1-1
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Μπαρτσελόνα 0-5
Μίλαν-Βικτόρια Πλζεν 1-0

Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ 3-0
Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στο 20' με το αριστερό σουτ του Αντρέ Αγιού λίγο έξω από την περιοχή, έπειτα από την πάσα του Λοΐκ Ρεμί, ενώ είχε προηγηθεί καλή συνεργασία των Ματιέ Βαλμπουενά και Λούτσο Γκονσάλες από δεξιά.

Από δημιουργός έγινε εκτελεστής ο Ρεμί, κάνοντας το 2-0 για τους Γάλλους στο 62' με καταπληκτικό σουτ στην κλειστή γωνία του Βάιντενφελερ, έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας.

Τα πάντα ουσιαστικά τελείωσαν στο 69', όταν ο Αντρέ Αγιού πέτυχε το δεύτερό του γκολ, κάνοντας το 3-0 με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Λοΐκ Ρεμί από τον Σεμπάστιαν Κελ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ν'Κουλού, Ντιαβαρά, Μορέλ, Αλού Ντιαρά, Καμπορέ, Λούτσο Γκονσάλες, Βαλμπουενά, Αντρέ Αγιού, Ρεμί.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Κελ, Σβεν Μπέντερ, Γκέτσε, Καγκάβα, Λεβαντόβσκι, Γκρόσκροϊτς.
Βαλένθια - Τσέλσι 1-1
Με το άπιαστο σουτ στην κίνηση του Φρανκ Λάμπαρντ στο 56' από την πάσα του Φροράν Μαλουντά η Τσέλσι προηγήθηκε μέσα στο "Μεστάγια", αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το "διπλό".

Ο Σαλομόν Καλού ήταν ο μοιραίος για τους "μπλε", καθώς στο 86' έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του, το πέναλτι ανέλαβε ο Ρομπέρτο Σολδάδο και ισοφάρισε για το τελικό 1-1.
Λεβερκούζεν - Γκενκ 2-0
Το πρώτο γκολ της Λεβερκούζερ στο φετινό Champions League πέτυχε ο Λαρς Μπέντερ, ανοίγοντας το σκορ για τους Γερμανούς στο 30' με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Την νίκη των Γερμανών "σφράγισε" ο Μίχαελ Μπάλακ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 91 με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής.

Η βαθμολογία

1. Τσέλσι 4 (3-1)
2. Λεβερκούζεν 3 (2-2)
3. Βαλένθια 2 (1-1)
4. Γκενκ 1 (0-2)
Μίλαν - Βικτόρια Πλζεν 2-0

Η Μίλαν έχασε πολλές καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά για να καταφέρει να φτάσει το γκολ χρειάστηκε την εκτέλεση πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 53'.

Ο Σουηδός σκόραρε από τα 11 βήματα στο ντεμπούτο του για φέτος στο Champions League, καθώς δεν είχε παίξει στην πρώτη αγωνιστική στην Βαρκελώνη.

Στο 66' ουσιαστικά οι "ροσονέρι" καθάρισαν το ματς, καθώς διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αντόνιο Κασάνο να νικά στο τετ-α-τετ τον Μάρεκ Τσεχ.
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Μπαρτσελόνα 0-5

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 19' με το αυτογκόλ του Βολόντκο προ του Μέσι, έπειτα από σέντρα του Ντανιέλ Άλβες, ενώ 3 λεπτά αργότερα ήρθε το 0-2 από την κεφαλιά του Πέδρο μετά την σέντρα του Βίγια.

Και το 3ο γκολ της "Μπάρτσα" ήταν... σχεδόν αυτογκόλ, καθώς ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, αφού όμως ο τερματοφύλακας της ΜΠΑΤΕ, Γκούτορ, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Ο Αργεντινός σκόραρε για δεύτερη φορά στο 55' για το 0-4 με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Ντανιέλ Άλβες από δεξιά.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Νταβίντ Βίγια στο 90'.

Η βαθμολογία

1. Μίλαν 1 (2-2)
2. Μπαρτσελόνα 1 (2-2)
3. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 1 (1-1)
4. Βικτόρια Πλζεν 1 (1-1)

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: